Tuesday, May 01, 2018

Πέμπτη 3/5 (6-7) στην εκπομπή ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η Κατερίνα Κουτσογιαννάκη για ΘΕΑΤΡΑ και ΣΙΝΕΜΑ

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 (6-7) στην εκπομπή ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα συζητήσουμε με την Κατερίνα Κουτσογιαννάκη  (μέλος της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗ ΝΑΞΟΥ, ηθοποιός) για το ΘΕΑΤΡΟ, το ΣΙΝΕΜΑ, τις νέες κινηματογραφικές ταινίες και εκδηλώσεις.






Σας περιμένουμε, ως πάντα, στον φιλόξενο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό

http://ilioupolisonline.gr/radio/index.html


Χορηρός: μεζεδοποτείο ΑΕΡΟΣΠΟΡΟΣ



Η Κατερίνα Κουτσογιαννάκη γεννήθηκε στη Νάξο το 1970. Σπούδασε στο Τµήµα Πολιτικής Επιστήµηςκαι ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Το 1998 έλαβε το ∆ίπλωµα Μεταπτυχιακών Σπου-δών Ειδίκευσης Πολιτικής Επιστήµης και Κοινωνιολογίας από το οµώνυµο πρόγραµµα του ίδιου Τµήµατος στο οποίο είναι και υποψήφια διδάκτορας µε θέµα «Η κοινότητα των πολιτικών προσφύγων από την Ελλάδα στην Ουγγαρία. Η περίπτωση του χωριού Ν.Μπελογιάννης (1950-1993)». Το 1998 παρακολούθησε, ως υπότροφος του TEMPUS Structural Joint European Project, το Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Εθνοτικών και Μειονοτικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Eötvös Lornd (ELTE). Το ακαδηµαϊκό έτος 1998-99 παρακολούθησε ως υπότροφος του Central European University (CEU) το Nationalism Studies Program (M.A.) του οικείου πανεπιστηµίου.





















No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...