Thursday, October 22, 2009

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και του συνεργάτες του, για τον αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας και επιφανούς Ηλιουπολίτη, Κώστα Κονδύλη.
Ο εκλιπών ήταν επικεφαλής της παράταξης «Ηλίου – πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» και Δημοτικός Σύμβουλος, με μακρόχρονη, σοβαρή και πολύτιμη προσφορά στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσει στην οικογένειά του τη βαθιά θλίψη των Δημοτικών Αρχών και του Λαού της Ηλιούπολης για τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κονδύλη.
2. Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει με δαπάνη του Δήμου, ως ελάχιστος φόρος τιμής για την προσφορά του στην πόλη μας, ενώ οι σημαίες του Δήμου να κυματίζουν μεσίστιες.
3. Να ονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε «Αίθουσα Κώστα Κονδύλη»
4. Να δημοσιευθεί η σχετική απόφαση στον Τύπο και να προσκληθούν όλοι οι δημότες της Ηλιούπολης να συμμετάσχουν στο βαρύτατο πένθος για τον θάνατο του Κώστα Κονδύλη, του οποίου η μορφή και η παρουσία θα παραμείνει ζωντανή στην μνήμη όλων, ως παράδειγμα αφοσίωσης και αγωνιστικής στάσης.

***Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης.

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...