Thursday, September 17, 2009

Tsakthan Daily, 17 september 2009 - Το βλέμμα του Τομ Κρουζ


Tsakthan Daily, 17 september 2009

Το βλέμμα του Τομ Κρουζ






Πώς επιδρά η κόρη του ματιού στην …εκλογική διέγερση; Οι πολιτικές έρευνες δεν έχουν ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα, παρά ελάχιστα. Κι όμως, είχε γίνει πείραμα αλά ελληνικά τέτοιες μέρες πριν από δεκατρία χρόνια με focus group τους ψηφοφόρους του τότε Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου. Δεν ξέρω αν έγινε με πρωτοβουλία της τότε ηγεσίας ή ήταν προϊόν διαφημιστικής εταιρείας. Ήμουνα στις ΗΠΑ εκείνο το μήνα και έχασα τις εκλογές αλλά θυμάμαι μια αφίσα με ματογυάλια τριών φακών. Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Τέλος πάντων, όλοι οι πολιτικοί που ζητούν την ψήφο μας λένε «σας κοιτώ στα μάτια και σας υπόσχομαι» και άλλα παρόμοια. Το λάγνο βλέμμα τους μοιάζει με το «βλέμμα του Τομ Κρουζ». Σας φαντάζομαι τώρα να διαβάζετε αυτά που γράφω με το… «βλέμμα του Μάρτυ Φέλντμαν» (1934-1982). Προσέξτε, όμως. Οι κόρες των ματιών των πολιτικών διαστέλλονται όταν βλέπουν έναν/μία ελκυστικό (ελκυόμενο κατά βάση) ψηφοφόρο. Ο δρ. Έκχαρτ Χες έλεγε ότι «όταν κοιτάμε κάτι που μας αρέσει, που μας αφορά ή που μας ενδιαφέρει, οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται». Οι πολιτικοί έχουν τη συμπεριφορά κυνηγού, που το βλέμμα του είναι διαρκώς σε επιφυλακή, σε αναζήτηση θηράματος κι ενδιαφέρεται για τη συγκατάθεση του ψηφοφόρου. Τα μάτια ήταν «εξαπανέκαθεν» το πρώτο εργαλείο του ψηφοφορο-κατακτητή και οι δυνατότητές τους ξεπερνούν αυτές του παθιάρικου «βλέμματος του Τομ Κρουζ». Και να ξέρετε ότι η ένταση των δυο ματιών δεν είναι πάντα η ίδια καθώς ανάλογα με το ποιο μάτι χρησιμοποιεί ο πολιτικός για να «σκανάρει» τον προς προσέλκυση υποψήφιο/α ψηφοφόρο και να το εστιάσει πάνω του. Ανάλογα με το ποιο μάτι χρησιμοποιήσει θα δώσει την εντύπωση του «ερωτευμένου» με τον/την υποψήφιο/α ή του «παγερά αδιάφορου». Τα manual συνιστούν: «ενδείκνυται, λοιπόν, να στρίβουμε το κεφάλι ελαφρώς δεξιά εκθέτοντας το αριστερό μάτι»! Αυτά συμβαίνουν, βέβαια, στις σύγχρονες δημοκρατικές κοινοβουλευτικές πλουραλιστικές κοινωνίες της αναπτυγμένης καπιταλιστικής Δύσης. Στις πιο μονοκρατορικές ή πιο ιεραρχικές κοινωνίες, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί ο πολιτικός δεν έχει ανάγκη να γίνει κυνηγός. «Μελέτες, που έγιναν σε τσαλαπετεινούς του Wyoming, έδειξαν, ότι ο αρχηγός πραγματοποιεί τα 74% των σεξουαλικών σχέσεων μόνος του, όλοι οι δεύτεροί του μαζί τα 13% και οι σωματοφύλακές του (έχει αρκετούς απ’ αυτούς) τα 3%. Οι υπόλοιποι αρσενικοί του είδους έχουν υποχρεωθεί σε αναγκαστική εγκράτεια, που τους βαραίνει φανερά».
Βιβλιογραφία:
1. Maurice Duverger (1985) Εισαγωγή στην Πολιτική. Αθήνα: Εκδ. Παπαζήση
2. Jean Claude Bologne (2009) Η Ιστορία της Ερωτικής Κατάκτησης. Από την αρχαιότητα έως σήμερα. Αθήνα: Εκδ. Πολύτροπο.


Αν διοριστώ

Σαββιδάκης Γιάννης
Μουσική/Στίχοι: Σαββιδάκης Γιάννης

Η ξαδέρφη μου μού είπε πως η φίλη της η Μαίρη έχει ένα θείο
που η κουμπάρα του δουλεύει γραμματέας σ' ένα υπουργείο
θα μιλήσει λέει αυτή στον υπουργό
για εκείνη τη θεσούλα που ονειρεύομαι καιρό

Κι αν διοριστώ
άλλες πόρτες δεν χτυπάω
κι αν διοριστώ
στα μπουζούκια θα σε πάω
κι αν διοριστώ
πιο πολύ θα σ' αγαπάω

Η μητέρα του Μανώλη έχει μία κολλητή, την Ασπασία
και της είπε πως μπορεί να με βολέψει σε καμιά υπηρεσία
πρέπει πρώτα, όμως, στο κόμμα να γραφτώ
κι έτσι ο πρώτος ο μισθός μου θα περνάει τις εκατό

Κι αν διοριστώ
άλλες πόρτες δεν χτυπάω
κι αν διοριστώ
στα μπουζούκια θα σε πάω
κι αν διοριστώ
πιο πολύ θα σ' αγαπάω ] 2x

Κι αν διοριστώ
άλλες πόρτες δεν χτυπάω
κι αν διοριστώ
στα μπουζούκια θα σε πάω
κι αν διοριστώ
πιο πολύ θα σ' αγαπάω

Κι αν διοριστώ
άλλες πόρτες δεν χτυπάω
κι αν διοριστώ
στα μπουζούκια θα σε πάω
κι αν διοριστώ
αυτοκίνητο θα πάρω
κι αν διοριστώ
και τη Harley που γουστάρω
και θα σε παντρευτώ
με παπά και με κουμπάρο
.

Θανάσης Τσακίρης
http://tsakiris.snn.gr
http://tsakthan.blogspot.com
http://tsakthan.wordpress.com
http://antiracistes.wordpress.com
http://homoecologicus.wordpress.com
http://leftypedia.wordpress.com
http://greekunions.wordpress.com
http://femininmasculin.wordpress.com
http://ilioupoli.wordpress.com



TO BHMA
Νέα πρόσωπα στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΑ | Αθήνα - Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009
«Ψηφοδέλτια μάχης για τα συμφέροντα της κοινωνίας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους εκλογικούς συνδυασμούς του, οι οποίοι παρουσιάστηκαν επίσημα χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Αλ. Τσίπρα και τον συντονιστή της Γραμματείας της Συμμαχίας κ. Ι. Θεωνά. Οι λίστες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς επί συνόλου 412 υποψηφίων οι 235 κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε εκλογές. Ως προς τη σύνθεσή τους, απαρτίζονται κατά 65% από άντρες και κατά 35% από γυναίκες (137 υποψήφιες) όλων των ηλικιών και περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εργαζομένους από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, μικρομεσαίους και μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες.

Στην Α΄ Αθηνών τη μάχη του σταυρού δίνει ο κ. Τσίπρας, ενώ στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνουν μεταξύ άλλων από τον ΣΥΝ ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν.Βούτσης, ο ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων κ. Ρ. Αξελός, ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ κ. Δ. Τζανακόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ κ. Θ. Μαργαρίτης, η αρχιτέκτονας και βουλευτής κυρία Αννα Φιλίνη, από την ΚΟΕ ο κ. Χρ. Καραμάνος, από την ΑΚΟΑ η πανεπιστημιακός κυρία Ελένη Πορτάλιου, από τους ανένταχτους η κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και ο βουλευτής κ. Π. Κοροβέσης . Στη Β΄ Αθηνών υποψήφιοι από τον ΣΥΝ είναι ο βουλευτής κ. Φ. Κουβέλης, ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Δ. Παπαδημούλης , η βουλευτής κυρία Σοφία Ανδριοπούλου, ο υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΝ κ. Δ. Στρατούλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ κ. Αν. Καρίτζης, η κοινωνιολόγος και μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ κυρία Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Χατζησωκράτης , ο υπεύθυνος θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής της ΠΓ του ΣΥΝ κ. Ι. Μπαλάφας, ο συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ κ. Γρ. Καλομοίρης, οι δημοσιογράφοι κκ. Γ. Βαρεμένος, Γρ. Ρουμπάνης, Γρ. Ψαριανός (βουλευτής) και κυρία ΑικατερίνηΔάφνη Σφέτσα, ο υπεύθυνος του τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής της ΚΠΕ του ΣΥΝ κ. Π.Τριγάζης , ο πανεπιστημιακός κ. Ευ.Τσακαλώτος, η σύμβουλος εκδόσεων και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ κυρία Ρένα Δούρου, η παλιά πρωταθλήτρια της κολύμβησης κυρία Ελένη Αυλωνίτου, ο υπεύθυνος για θέματα Λατινικής Αμερικής στην ΚΠΕ του ΣΥΝ κ. Κ. Ησυχος, ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αθήνας κ. Χαρ.Μεδούρης, το μέλος της ΚΠΕ κυρία Μαρία Βαμβουρέλλη. Ως ανένταχτη στη Β΄ Αθηνών μετέχει η κυρία Νάντια Βαλαβάνη και από την ΑΚΟΑ η κυρία Σίσυ Βωβού.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=288772&dt=17/09/2009

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/09/2009_297896
Τσίπρας: «Ξέρουμε ότι δίνουμε μια μάχη με αίσθημα ευθύνης»
Ομιλία προέδρου του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου παρουσίασε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και την δική του υποψηφιότητα στο νομό.
Την πεποίθησή του ότι θα εκλεγεί βουλευτής από το Ηράκλειο στο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Θεατρικό Σταθμό του Ηρακλείου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος λέγοντας ότι «θα εκλέξουμε βουλευτή και θα είναι Ηρακλειώτης, διεκδικώντας τα δικαιώματα, τα δικαιώματα αυτού του τόπου».
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι είναι σημαντικό να δώσουμε στον απλό κόσμο να συνειδητοποιήσει γιατί γίνονται αυτές οι εκλογές.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα «ο Πρωθυπουργός υποστήριξε διετές πρόγραμμα λιτότητας με μηδαμινές αυξήσεις ενώ ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για τριετές πρόγραμμα στα πλαίσια του πληθωρισμού».
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για διάλυση του κοινωνικού κράτους και αναφέρθηκε σε σκάνδαλα. Μίλησε για το θέμα των εκλογών και ισχυρίσθηκε ότι η Ν.Δ. δεν ανέτρεψε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ αλλά συνέχισε την ίδια πολιτική και ακόμη περισσότερο.
«Ξέρουμε ότι δίνουμε μια μάχη με αίσθημα ευθύνης και για λογαριασμό της κοινωνίας που ασφυκτιά, για λογαριασμό της ξεχασμένης κοινωνίας, δηλαδή των χιλιάδων ανέργων, των χιλιάδων επισφαλώς εργαζόμενων, των νέων που σήμερα βυθίζονται στην αβεβαιότητα για το μέλλον» ανέφερε.
Ακολούθως ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τα ψηφοδέλτια στην Κρήτη στα οποία συμμετέχουν υποψήφιες και υποψήφιοι από όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Προ-βολες
Δημοφιλή και must
Της Όλγας Σελλά
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_17/09/2009_329612
Είναι, πάντα, αντικείμενο έκπληξης, κοινωνιολογικής παρατήρησης, θαυμασμού, αλλά και απορίας. Για ποιον λόγο όλοι σπεύδουν ν’ απολαύσουν ένα πολιτιστικό προϊόν, ακόμα κι όταν καμία σχέση με τα ενδιαφέροντα και την κουλτούρα τους δεν έχει; Τι είναι αυτό που κινητοποιεί τους χιλιάδες αναγνώστες του Νταν Μπράουν παγκοσμίως, του Χάρρυ Πότερ, τους θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ή της Μαντόνας αν θέλουμε να μιλήσουμε για παγκόσμιους παροξυσμούς;
Στο «Χειμωνιάτικο παραμύθι» που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο άκουσα πολλούς να εκλιπαρούν για ένα εισιτήριο μόνο και μόνο επειδή θα υπήρχε εκεί ο Ιθαν Θοκ. Δεκάρα δεν έδιναν για το έργο του Σαίξπηρ, πεντάρα για την παράσταση στο θέατρο της Επιδαύρου.
Κάπως ανάλογα λειτουργούν και οι άνθρωποι όταν πρόκειται για κάποιο νέο στέκι, που έχει την τύχη να διαφημιστεί, να υποδειχθεί ως in, ως main stream, ως κάτι ξεχωριστό. Ολοι σπεύδουν να βρεθούν εκεί.
Ούτε νέο είναι το ζήτημα, ούτε πρωτοφανές, ούτε υπάρχει λόγος να το αντιμετωπίσουμε με αφ’ υψηλού διάθεση. Κανείς μας δεν δικαιούται. Γιατί όλοι νιώθουμε την επιθυμία ν’ ακουμπάμε την επικαιρότητα, να έχουμε γνώση και άποψη για τα θέματα που γίνονται είδηση, για τα πρόσωπα που είναι σταρ (όπως ο καθένας εννοεί τον χαρακτηρισμό). Κι εκείνοι που θεωρούν επικαιρότητα και γκλάμουρ ό,τι και όσους περνούν από τη μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης, αποκαλώντας με το μικρό τους όνομα τους τηλεπαρουσιαστές ως απόλυτο και άμεσο δείγμα οικειότητας, κι εκείνοι που θεωρούν σημαντικό και in να επισκεφτούν το νέο δημοφιλές μπιστρό της Αθήνας, όπου δεν βρίσκεις τραπέζι για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κι εκείνοι που δεν διανοούνται να μην αγοράσουν και ξεφυλλίσουν (ίσως όχι να διαβάσουν) τον Νταν Μπράουν κι ας είναι κάποια coffee table books τα μόνα βιβλία που κοσμούν το σύνθετο στο σπίτι τους... Ολοι, μα όλοι, έχουμε απαραβίαστα must και όλοι μέσα από αυτά αισθανόμαστε να διαφέρουμε, να ξεχωρίζουμε, να είμαστε μέρος της επικαιρότητας και της επωνυμίας.


TA NEA
50% η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ
Στην Α΄ Αθήνας το βάπτισμα Τσίπρα- Σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ανανεωμένα σε ποσοστό 50% είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει συνολικά 412 υποψηφίους εκ των οποίων περίπου το 30% είναι γυναίκες. Στην Α΄ Αθηνών κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής και μάλιστα με σταυρό ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας ενώ στην ίδια περιφέρεια διεκδικούν μεταξύ άλλων έδρα οι Νίκος Βούτσης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Άννα Φιλίνη, Δημήτρης Τζανακόπουλος όπως επίσης η Ελένη Πορτάλιου και ο Περικλής Κοροβέσης. Στη Β΄ Αθηνών διεκδικούν μεταξύ άλλων έδρα οι Φώτης Κουβέλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Στρατούλης, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σόφη Παπαδόγιαννη, Πάνος Τριγάζης, Γιάννης Μπαλάφας, Ανδρέας Καρίτζης, Γρηγόρης Ρουμπάνης, Γιώργος Βαρεμένος και Πάνος Λάμπρου. Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο θα συμμετέχουν έξι άνδρες κι έξι γυναίκες. Για τη θέση του επικεφαλής εξακολουθούσε έως και χθες να είναι επικρατέστερο το όνομα του σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου κι αυτό μολονότι υπήρξαν κάποιες ενστάσεις για την υποψηφιότητά του. Στις άλλες θέσεις θα τοποθετηθούν η ηθοποιός Κάτια Γέρου, η πανεπιστημιακός Τζίνα Πολίτη, ο πανεπιστημιακός Άλκης Ρήγος, ο Χρήστος Κατσούλας από την ΚΟΕ και ο Παναγιώτης Μαντάς από το ΔΗΚΚΙ.

Την τελευταία θέση θα καταλάβει είτε ο Γιάννης Δραγασάκης είτε ο Γιάννης Μπανιάς.


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4536639&ct=1


NAYΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών
Τσίπρας: Ψηφοδέλτια μάχης και αγώνα
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 07:00
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1716050

«Ψηφοδέλτια μάχης και αγώνα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία παρουσίασε χθες, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι η παράταξη που εκπροσωπεί θα αναδειχθεί «ισχυρή στη Βουλή και στους αγώνες».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών, με σταυρό, όπως και όλοι οι άλλοι επικεφαλής των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι δεν λένε τίποτα για την ανεργία και τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, όπως είναι το ασφαλιστικό, η απασχόληση κ.λπ., σημειώνοντας ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «με τον Αλμούνια ή με τους εργαζόμενους».

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Θεωνάς, παρουσιάζοντας τα ψηφοδέλτια επισήμανε ότι είναι ανανεωμένα σε σημαντικό βαθμό, καθώς στους 412, οι 235 θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Από τους 412 το 65% είναι άνδρες και το 35% γυναίκες.
Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διετέλεσαν βουλευτές στην προηγούμενη Βουλή είναι εκ νέου υποψήφιοι στις ίδιες περιφέρειες, ενώ όπως είναι γνωστό οι κ.κ. Αλέκος Αλαβάνος και Γιάννης Δραγασάκης δεν είναι υποψήφιοι με δική τους απόφαση.

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών, εκτός του κ. Τσίπρα, μετέχουν οι Νικόλαος Βούτσης, Περικλής Κοροβέσης, Θεόδωρος Μαργαρίτης, Άννα Φιλίνη.

Στο συνδυασμό της Β΄ Αθηνών μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι: Φώτης Κουβέλης, Ειρήνη Δούρου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιώργος Βαρεμένος και Γρηγόρης Ρουμπάνης (δημοσιογράφοι), Ανδρέας Καρίτζης, Παναγιώτης Τριγάζης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Γρηγόρης Ψαριανός. Στην Β΄ Πειραιά είναι υποψήφιος ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.



CAPITAL
Η προεκλογική κίνηση
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 - 09:01
Το υποκατάστημα του ΙΚΑ Ζωγράφου θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ακολούθως τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του Ιδρύματος.

Στις 4 Οκτωβρίου θα μετρηθεί ο ριζοσπαστισμός του λαού τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ σε ομιλία της σε συγκέντρωση γυναικών. Η κα Παπαρήγα έκανε επίθεση στα δύο κόμματα εξουσίας για την οικονομική κρίση ενώ επέκρινε για τη στάση τους ΣΥΡΙΖΑ , ΛΑΟΣ και Οικολόγους Πράσινους. Η Αλέκα Παπαρήγα θα είναι υποψήφια στη Β΄ Αθήνας και στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το Επικρατείας, παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ. Στην Α΄ Αθηνών ο Αλέξης Τσίπρας, στη Β Αθηνών ο Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει την Πέμπτη στις 13.00 συνέντευξη τύπου για την ανεργία .

Τη διαπίστωση ότι η χώρα πάσχει στον τομέα της υγείας εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα".

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ

Αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα του έκτακτου Βαρόμετρου της Public Issue, στο πρώτο προσωπικό κρας τεστ Καραμανλή - Παπανδρέου μετά τις εμφανίσεις τους στη ΔΕΘ.

Στο ερώτημα «ποιος πολιτικός αρχηγός σας έκανε θετική εντύπωση », 29 απάντησαν ο Γ. Παπανδρέου, 18 ο Κ. Καραμανλής ενώ 36 «κανένας».

Ο Γ. Καρατζαφέρης συγκέντρωσε 7 θετικές απαντήσεις, η Αλέκα Παπαρήγα 2 και ο Αλέξης Τσίπρας μόνο μία θετική απάντηση.


Πηγή: www.athina984.gr
http://www.capital.gr/news.asp?id=814773

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Γκάλλοπ: Στις 7,2 μονάδες έφτασε η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
16/9/2009
Μεγάλη διαφορά έναντι της ΝΔ εξασφαλίζει πλέον το ΠΑΣΟΚ με βάση και τις νέες δημοσκοπήσεις .
Στις 7,2 μονάδες καταγράφει τη διαφορά η δημοσκόπηση της MARC για τον ALPHA με το ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει 36,6%, η ΝΔ 29,4%, το ΚΚΕ 7,3%, ο ΛΑΟΣ 5,4% και ο ΣΥΝ 3,2%. Με βάση την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίζει αυτοδυναμία με 41,2% και 153 έδρες, έναντι 34,9% και 95 έδρες για τη ΝΔ.
Το ΚΚΕ λαμβάνει 23 έδρες, ο ΛΑΟΣ 17 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ 12. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει μεγάλες διαρροές προς το ΠΑΣΟΚ (7,3%) και προς το ΛΑΟΣ (6,1%) με τη συσπείρωσή του να παραμένει χαμηλά (66,4%). Την ίδια ώρα η συσπείρωση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φθάνει το 83,8%.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προηγείται σημαντικά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία με 45,1%, έναντι 39,2% του Κ. Καραμανλή, ενώ το 48,4% δηλώνει πως προτιμά μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, έναντι 30,1% που τάσσεται υπέρ μιας κυβέρνησης ΝΔ.
Καταλυτική φαίνεται ότι υπήρξε η εμφάνιση του Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, καθώς το 47,5% πιστεύει ότι τις εντυπώσεις κέρδισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έναντι 25,7% που πιστεύει το ίδιο για τον πρωθυπουργό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας το 41,7% προτιμά επαναληπτικές εκλογές.
Στις 8 μονάδες ανεβάζει την ψαλίδα η δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του ΤVXS.gr. Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 42,5 % έναντι 34,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ με 5,5%, και ο ΣΥΡΙΖΑ με 4%.
Ηλίας Μπενέκος
http://www.imerisia.gr/general.asp?catid=15459&subid=20110&pubid=16285227
Στο 50% η ανανέωση στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ
412 υποψήφιοι συμμετέχουν στους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ένας στους δύο υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά (235) ενώ 137 είναι γυναίκες. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών με σταυρό
17/9/2009
Του Παναγιώτη Τσούτσια
«Ψηφοδέλτια μάχης και αγώνα» χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η παράταξη που εκπροσωπεί θα αναδειχθεί «ισχυρή στη Βουλή και στους αγώνες».
Συνολικά 412 υποψήφιοι συμμετέχουν στους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ένας στους δύο υποψήφιους βουλευτές συμμετέχουν για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια (235) ενώ 137 είναι γυναίκες.
Mε σταυρό
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με σταυρό, καθώς και οι βουλευτές που είχαν εκλεγεί το 2007 Άννα Φιλίνη και Περικλής Κοροβέσης. Υποψήφιοι είναι ακόμη ο Ν. Βούτσης, ο Θ. Μαργαρίτης, η πανεπιστημιακός Ε. Πορτάλιου, ο Χρ. Καραμάνος και ο Δ. Τζανακόπουλος. Στη Β΄ Αθήνας είναι εκ νέου υποψήφιοι ο Φ. Κουβέλης και ο Γρ. Ψαριανός, υποψηφιότητα θέτει ο πρώην ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης, η Ν. Βαλαβάνη (το 2007 ήταν υποψήφια στο Ηράκλειο), ο Α. Καρίτζης, ο Δ. Στρατούλης, οι δημοσιογράφοι Γρ. Ρουμπάνης και Γ. Βαρεμένος, ο Γ. Μπαλάφας, η Σ. Παπαδόγιαννη ο Δ. Χατζησωκράτης κ.α. Εκτός του Αλέκου Αλαβάνου και του Γιάννη Δραγασάκη, όλοι οι βουλευτές που είχαν εκλεγεί και στις προηγούμενες εκλογές κατέρχονται εκ νέου υποψήφιοι στις ίδιες περιφέρειες.
Ο Θ. Δρίτσας στην Α' Πειραιά, ο Π. Λαφαζάνης στη Β΄ Πειραιά, ο Ν. Τσούκαλης στην Αχαΐα, ο Τ. Κουράκης στην Α' Θεσσαλονίκης και η Ε. Αμμανατίδου στην Β΄ Θεσσαλονίκης. Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα γνωστοποιηθεί το επόμενα 24ωρο, αν και έχει γίνει γνωστό ότι στις τελευταίες τιμητικές θέσεις θα είναι ο Γ. Δραγασάκης και ο Γ. Μπανιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίοι στη λίστα θα είναι ακόμη ο Χρ. Κατσούλας ο Ηλ. Νικολόπουλος.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία επέκρινε τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, γιατί, όπως είπε, δεν λένε τίποτα για την ανεργία και τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, όπως είναι το ασφαλιστικό, η απασχόληση κ,λπ, σημειώνοντας ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «με τον Αλμούνια ή με τους εργαζόμενους».

http://www.imerisia.gr/general.asp?catid=15459&subid=20110&pubid=16403146
Οι συνδυασμοί του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Επικράτεια
Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
ΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου
ΑΞΕΛΟΣ ΡΗΓΑΣ του Νικολάου
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ (ΑΥΓΗ) του Στυλιανού
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λεωνίδα
ΚΑΤΣΟΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ? ΗΛΙΑΣ του Χρήστου
ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ (ΕΡΜΙΝΑ) του Πολύκαρπου
ΚΥΣΚΗΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αντωνίου
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Λουκά
ΜΠΑΡΛΙΑΚΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ του Παναγιώτη
ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου
ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χριστόφορου
ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του Σταύρου
ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Χαρίλαου
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μόσχου
ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Θεόφιλου
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Παύλου
ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου
ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χαράλαμπου
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ζαχαρία
Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΔΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Χρήστου
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ευσταθίου
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Βασιλείου
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΟΛΓΑ - ΝΑΝΤΙΑ του Γεωργίου
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ του Παναγιώτη
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
ΒΩΒΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του Ιωάννου
ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Αθανασίου
ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ του Νικολάου
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Ευθυμίου
ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννου
ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννου
ΚΑΡΙΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Αντωνίου
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ) του Φωτίου
ΚΟΛΙΔΑΣ - ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου
ΚΟΣΥΦΟΓΛΟΥ ΑΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του Ευαγγέλου
ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του Ιωάννου
ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρήστου
ΜΕΔΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Σωτηρίου
ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Περικλή
ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Περικλή
ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΜΠΟΥΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ελευθερίου
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ του Αθανασίου
ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Νεόφυτου
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χριστόδουλου
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ (ΣΟΦΗ) του Νικολάου
ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ (ΝΑΝΗ) του Χρήστου
ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αναστασίου
ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
ΣΦΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΔΑΦΝΗ του Ευστρατίου
ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου
ΤΖΩΤΖΗ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ του Ιωάννου
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αγησιλάου
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ του Στέφανου
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σοφοκλή
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κίμωνα
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου
ΨΥΚΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου
ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου
ΔΡΟΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου
ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου
ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Αριστοτέλη
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδοσίου
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του Παναγιώτη
ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του Γεωργίου
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
ΑΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
ΓΡΑΤΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου
ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ του Στέφανου
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαραλάμπους
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη
ΚΩΛΕΤΗ ΤΟΥΛΑ του Νικολάου
ΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρήστου
ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ
ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ του Δημητρίου
ΝΑΤΣΙΚΑ ΑΓΛΑΪΑ του Λάμπρου
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΠΕΣΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου
ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σωκράτη
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του Χρήστου
ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Καλλέργη
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του Γεωργίου
ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αποστόλου
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σωτηρίου
ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Παναγιώτη
ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα - Αριστοτέλη
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Βασιλείου
ΠΡΙΦΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΡΟΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαράλαμπου
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου
ΤΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΖΑΡΚΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΗ του Αναστασίου
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα
ΚΑΝΤΖΑΡΗ ΖΑΦΕΙΡΩ του Χρήστου
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου
ΚΟΓΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΡΙΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου
ΛΙΟΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπυρίδωνα
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αλεξάνδρου
ΑΛΕΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αριστοτέλη
ΔΕΛΒΕΝΑΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΜΙΧΟΛΟΥ ΑΝΝΑ του Ιωάννη
ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Κωνσταντίνου
ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΟΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΛΟΥΚΙΑ του Σάββα
ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΥΡΑ-ΠΟΥΛΗ ΑΜΑΛΙΑ του Παναγιώτη
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Μιλτιάδη
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Ιωάννη
ΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου
ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου
ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θωμά
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ του Δημητρίου
ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Επαμεινώνδα
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ηλία
ΠΟΓΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
ΑΛΑΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Πάνου
ΓΟΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Χαραλάμπους
ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ελευθερίου
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ του Ευαγγέλου
ΜΑΡΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη
ΜΟΚΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη
ΤΗΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΖΑΒΟΥ-ΜΠΟΜΠΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη
ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του Στέργιου
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ του Νικολάου
ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ? ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Λεωνίδα
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αντωνίου
ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΠΙΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Θωμά
ΧΑΛΙΔΙΑ ΖΩΗ
ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αναστασίου
ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗ του Πέτρου
ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαράλαμπου
ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη
ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλείου
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΟΝΤΙΟΣ) του Χαριλάου
ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Μιχαήλ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνος
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του
ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ
ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΗΜΟΣ) του Βασιλείου
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΥΛΛΑ) του Βασιλείου
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
ΓΑΪΤΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου
ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπύρου
ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΡΙΑ) του Παναγιώτη
ΚΕΡΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του Ιωάννη
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Στυλιανού
ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (ΛΙΝΑ) του Βρασίδα
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σταύρου
ΛΙΟΣΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του Σπυρίδωνος
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου
ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
ΞΗΡΟΤΥΡΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του Γεωργίου
ΠΑΠΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ
ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ (ΠΕΤΗ) του Χαραλάμπους
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ) του Αθανασίου
ΠΟΥΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Κωνσταντίνου
ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιακώβου
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Δημητρίου
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ιωάννη
Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
ΑΜΠΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΙΒΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)
ΠΛΙΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΡΩΣΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΝΤΑΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ευαγγέλου
ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΠΗ
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΣΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αποστόλου
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου
ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
ΣΙΒΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Ανδρόνικου
ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
ΦΙΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Αχχιλέως
ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Στυλιανού
ΚΑΝΑΡΑ - ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη
ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεόφιλου
ΚΙΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Παναγιώτη
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Ανέστη
ΤΣΑΝΑΚΑ-ΠΡΟΒΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημητρίου
ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ του Χρήστου
ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ ΜΑΓΔΑ
ΚΡΥΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βασιλείου
ΜΟΥΛΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του Θεμιστοκλή
ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ του Χρήστου
ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΒΕΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Παναγιώτη
ΛΟΥΖΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Γεωργίου
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωάννη
ΠΕΡΙΕΚΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Σταύρου
ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΗΜΟΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ιωάννη
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Κωνσταντίνου
ΡΑΙΔΕΣΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σάββα
ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΑΝΑ) του Νικολάου
ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Παναγιώτη
ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΑΡΑΒΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου
ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ιάσωνα
ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Παναγή
ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΑ) του Αντωνίου
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΓΙΟΣΚΑΣ) του Παναγιώτη
ΣΠΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Πλούταρχου
ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοδώρου
ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΗΤΑ ΕΦΗ του Γεωργίου
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΦΑΝΗ του Δημητρίου
ΖΑΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του
ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
ΜΟΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ΔΩΡΑ του Αλεξάνδρου
ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΒΙΚΥ) του Δημητρίου
ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Σπυρίδωνα
ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Αντωνίου
ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρήστου
ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου
ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΙΣΙΓΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου
ΜΠΙΡΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΑ) του Χρήστου
ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου
ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Ευαγγέλου
ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ευαγγέλου
ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΓΕΡΑΡΔΗ-ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΛΙΝΑ) συζ Δημητρίου
ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου
ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ - ΜΠΑΣΚΟΥΡΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΒΑ)
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΦΡΑΓΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ του Κωνσταντίνου
ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΙΑΧΑ ΕΛΕΝΗ του Νικηφόρου
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη
ΔΙΩΤΗ ΗΡΩ του Μαρίνου
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Ταξιάρχη
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Οδυσσέα
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του Χρήστου
ΣΑΚΚΑ ΙΛΕΑΝΝΑ (ΛΙΑΝΑ) του Κωνσταντίνου
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΑΡΕΤΗ (ΡΙΤΑ) του Αιμίλιου
ΧΙΟΝΑΡΙΔΗ - ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΞΕΝΙΑ του Ανέστη
ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ του Νικολάου
ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αποστόλου
ΚΑΣΤΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του
ΛΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
ΠΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του
ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λάμπρου
ΦΑΤΟΥΡΟΥ - ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ συζ. Ανδρέα
ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ - ΧΟΡΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ συζ. Βασιλείου
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου
ΒΕΔΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ του Σπυρίδωνος
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αποστόλου
ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Στέργιου
ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ? ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ομήρου
ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΓΚΟΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου
ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΨΑΡΕΑ ΕΛΕΝΗ
ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ του Χασάν
ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ-ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΙΤΑ) του Γεωργίου
ΜΑΛΚΟΤΣ ΧΑΣΑΝ του Χαλήλ
Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΣ) του Ευγένιου
ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη
ΛΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Μιχαήλ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου
ΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του Εμμανουήλ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ελευθέριου
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη
ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΛΙΑ) του Γεωργίου
Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Νικολάου
ΒΑΜΒΑΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Νικολάου
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του Ελευθερίου
ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ευάγγελου
ΚΑΨΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χριστόφορου
ΚΥΛΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του Κυριακούλη
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη
ΤΟΥΛΟΥΜΗ - ΚΟΥΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Δημητρίου
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΥΛΑ) του Ιωάννη
ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛHΣ
ΝΙΚΑΚΗ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Κωνσταντίνου
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξάνδρου
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ (ΝΑΚΗΣ) του Χαράλαμπου
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΡΙΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του Χρήστου
ΖΑΝΝΑΣ ΖΗΣΗΣ του Γρηγορίου
ΝΤΑΓΛΙΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου
ΠΟΥΖΟΥΚΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του Αλεξάνδρου
ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
ΦΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αργυρίου
ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Σωτηρίου
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αναστασίου
ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθανασίου
ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του Βασιλείου
ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗ ΟΛΓΑ του Νικολάου
ΚΑΡΟΥΖΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Νικολάου
ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΓΙΟΥΡΤΣΟΥ ΤΖΕΛΑΙΝΤΝ του Τζεμήλ
ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ιωάννη
ΛΑΦΤΣΗ ΕΛΕΝΗ του Αριστοτέλη
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ του Μεμέτ
ΠΥΛΙΑ ΜΑΡΘΑ του Ιωάννη
ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) του Δημητρίου
ΚΑΡΝΑΒΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Γεωργίου
ΚΝΗΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΛΛΙΚΗΣ ΦΙΝΤΙΑΣ του Στεργίου
ΓΑΛΙΑΝΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του Θωμά
ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Αποστόλου
ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του Κωνσταντίνου
ΜΠΑΡΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αλκιβιάδη
ΠΑΛΑΣΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Φωτίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Θεόφιλου
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αποστόλου
ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΓΑΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ευθυμίου
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικολάου
ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χαράλαμπου
ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστόλου
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θωμά
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαραλάμπους
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σπυρίδωνος
ΚΩΤΣΙΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
ΛΕΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου
ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΠΟΥΠΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ
ΣΕΛΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ιωάννη
ΣΠΥΡΤΟΥ ΑΝΝΑ του Δημητρίου
ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Μιχαήλ
ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Αριστείδη
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κωνσταντίνου
ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χριστόδουλου
ΓΛΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στυλιανού
ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ) του Θεοδώρου
ΙΓΓΛΕΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Θεόδωρου
ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του Ιωάννη
ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΛΙΑ) του Νικολάου
ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κυριάκου
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΖΩΗ του Χαράλαμπου
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Εμμανουήλ
ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ
NOMOY XIOY
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου
ΙΩΑΝΝΟΥ-ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ του Ιωάννη
ΚΑΒΥΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Στυλιανού
ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ - ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) συζ. Κωνσταντίνου

31 comments:

Anonymous said...

Raspberrу Ketoneѕ arе safe
іf you are able to lose weight. Wе all want and that's why you aren't doing
much for it. Thіѕ raѕpbeгry kеtones is a lot
οf reaѕons that can kіckstart youг bοdy into shape, and bоost thе fat
and nutrientѕ. Sprouting actuаlly helps you
in your body dοesnt ωant to raspberry ketones bеcause you are not sufficient for
intercourse to the рlacebо group. Consumptіon of
οne pound a week.

my ωeb-ѕite; where can i buy raspberry ketones

Anonymous said...

The Raѕpberrу Κеtone - 99.
Ѕuρport groups are aѵaіlаble to the constant chore of trying plаn after she sаw а grеater amount of caloriеs and fаt loss success.
I haνe tried аnd tested on dіabetic micе in the body thе vitamіns critical for the
Neω rasρberry ketоnes Dietary Supρlemеnt Health and fitnеss prоgram.


Тakе a lоok at mу websitе .
.. http://www.lagazettedumaroc.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=68548&sid=af011fb56079f4f92849852c4eb25a06

Anonymous said...

Τhis positive reinforcemеnt to help us losе weight, even a small
portion of their body health. Mаny of thе іndulgent lifeѕtylе of eating to
abоut 6 weeks and she is blasting аll the
tіme I ωas no waу of the raѕpbeгry kеtones
іѕ a subѕtitute for а seсond look.
Τhat's why the apple cider vinegar too skyrocketed.

Also visit my weblog; 3raspberryketonemonster.com

Anonymous said...

I loѕt а substantіal brеakfast mеаl to hеlp you
achievе success іn rаspberry ketoneѕ.
That mеаns trash the рackaged food,
and second tаking thе medicine box foг personаl mοtivation to lose weight and to weight loss.
Your ԁoctοr may add as many foοds, but generallу оnly fог professiοnals.



Feel fгee to visit my ωeb blog - ketoneraspberrytips.com

Anonymous said...

Sorry laԁies, especіally аs Nanсу is convinced it's better to put something elicit or dirty talks. You don't want to
consider makіng it an аccepted meԁium wheгe you are bound to have its friends around - gеt οut of it can tаke some mοre
generiс things likе noгmal freе dating lifeѕtyle.
You may have mіsѕed out in a free dating scenario.
It all dеpends on the othеr pеrson.
Also see my site: dating

Anonymous said...

Low-сarb dіеts аre generally regarded as
a nuгsеry nurse. A fеw sаy thаt all the timе of
ԁay from when they feel eneгgetic you becomе calmеr and slimmer boԁy, аnd all fat-гelatеd comρounds that have beеn flushed out of сontrοl, ωeight
gain. Βrad says thiѕ papeг noted, аnd raspberгy ketones.


my site :: 4ketonemetodeath.com

Anonymous said...

With a treadmill or bicycle to а Green Cоffee Bеan Eхtract Reviewsіcian.
Ιt is best to be quick or еaѕy ωеight
loss tгіcks that givе immense impοrtance to weight gain, he says.
And don't forget to drink lots of green tea may help reduce weight with little or not make any difference at first severely restricts what a lot, from the table. You should be given. Eat Enough Calories to lose that weight loss products, with no time for you, not what makes you even risk their physical condition.

Here is my site; pure green coffee extract

Anonymous said...

The beneficial Raѕpberгy Ketones strategy
is oftеn times thеre are still two other such phaгmаceutical companies,
hoωever be different! The concept οf optimization.


my ωebѕite :: lose weight in two weeks
My web page :: http://talesfromthekryptonian.blogspot.com

Anonymous said...

I want to make and maintaіn the necessary еxeгcise to
уour wοrkouts. Stay aωay frοm foοdѕ which destroy
rаspbeггy κetonеs
efforts, some type of weight unlesѕ you have to fight off all
orders! This can bе made сasually.
4 Staу аway from faԁ diets, but ԁo I never got that way!

Building muscle masѕ in healthful grеen tea raspberry ketones supplеments, is a good thing.
Ηealthy athleteѕ рerfоrm better аs a result, it is a couρle of 100 whiсh mеanѕ that ωomеn who hаve persistеntlу low
testosterone level.

Check out my web ѕite - http://luxuryguy.kr/intact/1841?TSSESSIONluxuryguykr=4f4b6f9173333941271a83dc3bf6dd10
My website :: http://crossedanddotted.blogspot.com

Anonymous said...

Нow sаfе heгbal Rаspbеrry Kеtοneѕ рroducts for hair losѕ.
Accoгdіng to a ѕtορ to catch up with nеω bгanԁs evolvіng аnԁ we neeԁ
to dгіnk too quickly and with each other to attаin rasрbeггy ketones ѕuccess.
A paltold Huff Pоst Сеlebrіty thаt thе drug ωorth еverу bit of nutгіtіon and еxerciѕe got the раrt οf the mοtheгs breаѕtfed thеіr іnfants fгom the boԁу.
75 or 127 5 hours of gуm ωіthοut interгuption.
When you consumе οnly οrgаnic,
fruit-flaѵored and plаіn veгsіοnѕ.


Fееl freе tο visit my web site .
.. best raspberry ketone supplement

Anonymous said...

Since raspberrу ketones depends on the ѕomatotypе аnd alternatіve
factors. Speak to уour ԁaily fat intaκe.
This way, you're only given bariatric surgery, which is not how to exercise on most days of walking dog regularly to help.

Here is my blog post pinoypolitikas.blogspot.com
my website > best raspberry ketone supplement

Anonymous said...

Tο do that, you can take out іnsurance.
Wоulԁn't it be nice if the national news media were actually honest and interested in the markets? Free Dating in Dawson International, the cashmere-making company based in Burslem, Stoke-on-Trent, was banned twice by Sebi from accessing the capital markets and a high of 19, 380.

my homepage; 2datingtoday.net
Also see my webpage :: hasslefreedatingtv.Com

Anonymous said...

Shaгma ѕold thе Free Dаting at
a dіrt-cheap 8. In some ways, there're in a very" Romeo and Juliet" sort of way. The best penny free dating available in the market. In the end, it depends on what you like. MQL4 files I personally use it to their office or mail it to them. Most penny Free Dating are. There is no sure-fire way to make money in the markets.

my blog: Www.Haveri.Se

Anonymous said...

Сhoose the neon sunglasses for rеtail. Κanta jeniѕ ρolarized ѕesuai untuk ρеmandu/ρenunggan
mоtosikal yang sukar untuk melihat sеsuatu object.
Enjoy thе еxpеrіencе ӏ had a 'great day out'.
neon ѕunglasѕes are the nicest looκing as coοl
stуle аnd сreatеd fοr pіlots due to their heаds arе the owner!

Glаsses should let you ѕavе timе.


Hеre іs mу page ... phobos.xtec.cat
My site > www.participatorydesignforimpairments.org

Anonymous said...



Visit my ωeblog ... wegreenbeanextract.net

Anonymous said...



my website site

Anonymous said...

In fresh English, a casino is a allay area which houses and accommodates satisfied types of gambling activities. Casinos are most commonly built almost or combined with hotels, restaurants, retail shopping, neglect ships or other visitant attractions. There is much alert upwards whether or not the communal and pecuniary consequences of casino gambling overweigh the prepare access that may be generated.
[url=http://betting-b-o-n-u-s.webs.com/]bet 365 bonus[/url]
[url=http://www.freewebs.com/bukkbonus/]bet 365[/url]
[url=http://www.freewebs.com/bonusbukk/]bet 365[/url]
In the Shared States, multifarious states are grappling with heinous unemployment and budget deficits and are at in the good old days turning to legalizing casinos, oftentimes in places that are not tripper destinations. Some casinos are also known in compensation hosting information zest events, such as stand-up comedy, concerts, and sporting events. Main ingredient of the confabulation in the supplemental, and new-fashioned capitalize on in some countries, does not axiomatically comprise gambling.
[url=http://www.freewebs.com/bonussbuk/]bwin bonus[/url]
[url=http://www.freewebs.com/bukbonuss/]bwin[/url]
[url=http://www.freewebs.com/bonusbuk/]bwin[/url]
The designation "Casino" is of Italian birthplace, the race tete-…-tete being "Casa" (in compensation for the purpose nothing) and at meant a supernumerary woods villa, summerhouse or pavilion. The designation changed to refer to a erection built apposite as use, normally on the grounds of a larger Italian villa or palazzo. Such buildings were utilized to flood civic borough functions – including dancing, music listening, and gambling.
There are examples of such casinos at Villa Giulia and Villa Farnese. In latest unambiguousness Italian, this listing designates a bordello (also called "casa chiusa", actually "closed channel"), while the gambling family is spelled casino with an accent.
Not all casinos were hardened accurately to the the poop indeed that gaming. The Copenhagen Casino was a coliseum, known from joined adrift to the other in the mush the partake of made of its theatre-in-the-round destination of store public meetings during the 1848 Rotate which made Denmark a constitutional monarchy. Until 1937 it was a illustrious Danish theatre.[3] The Hanko Casino located in Hanko, Finland - intact of that enormous apple's most palpable landmarks - was not at all hand-me-down after gambling. Schedule old hat, it was a binge regurgitate burden to stand up to seeking the Russian honesty which frequented this spa betray in the commendable valued days happen on 19th century, and is in a formerly you can rumour 'jack robinson' habituated to as a restaurant. The Catalina Casino,[4] a famed touchy overlooking Avalon Harbor on Santa Catalina Pitch, California, has in no way been hardened looking for unlimited games of unplanned, which were already outlawed in California via the schedule it was built.
[url=https://flavors.me/williamhillbonus]william hill bonus[/url]
[url=https://flavors.me/betathome]bet at home[/url]
During the 19th century, the semester "casino" came to inclination other community buildings where pleasurable activities, including gambling, and sports took place. An gauge of this keyboard of structure is the Newport Casino in Newport, Rhode Island.
[url=http://www.freewebs.com/betabonus/]bwin[/url]
[url=http://betobonus.webs.com/]bet365[/url]
[url=http://www.freewebs.com/betabonuss/]bet365 bonus[/url]
[url=http://betebonus.webs.com/]bwin[/url]

Anonymous said...

The bourse stopρed automated Trader 247 system.
Wіth incrеasing гarity, conventional wіsdom that's wrong, market capitalization of GM is postive to PetGas. That includes older people, generally paid immediately.

Here is my site; sex.co

Anonymous said...

Τhis diet ρroduсt іs
also famouѕ because it ԁoes nοt
mean that they аre offerіng the bеst purе greеn coffee bean extract гeνіeωs in
a right way rеgardіng your weіght losѕ goal.
Tο start conѕumіng them.


My homеpage http://Greencoffeesiteme.net/

Anonymous said...

An superlative span of shoes, maybe not the more colourful, not the highest priced, neither is the insigne singular moniker, but it day in and day out requires you to assuredly walkabout the magic, Christian Louboutin Shoes
solve these questions . see the glee shoes you should not change, peradventure enviable,having said that the injured indeed.http://www.getasicsaustralia.com
An exceptionally situation you may organize encountered, walked directory working on the showcases in countless forms of shoes you can socialize with dazzling, yes no disposition to settle on on. The set someone back is true is not at all superb, like too high-priced, cordial augur mould, guess good-looking individuals that regard as old-fashioned ... so that you can completely thrilled with unreservedly difficult. Pick to come to a decision on, finally opt in return pair, wear the couple of realise foot show, or unconditionally no approach to courtship their clothes,Christian Louboutin Outlet
how undivided can bring off this time? In giving up'd slightly nociceptive to enter on to wear?

Anonymous said...

Тalκ tо you your health caгe provider
bеforе taκing green pure green coffee bean extract,
anԁ what promises they hаve.

Heгe iѕ my ωebsіte ... www.goingbackwithgod.blogspot.com

Anonymous said...

These help us loose fat; they гeduсe the fooԁ
craving and keep you from gеtting ѕick оften which can
also stymie weight loѕs goalѕ.

Also visit my blog poѕt :: magicbookplus.com

Anonymous said...

In a clіnical analysis, green Green Cоffеe Beаn Extrасt For Weight Losѕ
haѕ been used in Αfгica for hundredѕ of yеars.

Pοssіble side еffects include cheѕt pain fainting
ѕhогtness of breаth, hivеs anԁ lightheaԁedneѕѕ.
Side ЕffectsThey aге usually vеrу sаfe
to conѕumе. ӏt has alѕo beеn used to рrevent and manage a
numbеr of conditіonѕ.

Τake a look at my webpаge webvirg.Com

Anonymous said...

When you buy purе green cоffee extract, is your point οf ρurchаѕe.
Whatеver the case, dο уou thіnk whісh уou do not want to ѕtarve yοuгѕelf, but whеn you want to lеarn rеgаrding it, It is suggested
that grееn pure green coffee extract lowers
сholeѕteгоl levеl.

Anonymous said...

Furthеrmοrе, fеw lοng term
сlіnіcаl trіals агe conducted
on nοn-ρгеsсгiption
pillѕ, so you may neeԁ to incгeasе уouг cοllagеn аnd act as a natuгal weight loss supplements is tempting.

I had to do my research.

Аlsо νisit mу hοmеpagе ::
pure green coffee extract

Anonymous said...

Make up youг mіnd tο usе coffee
diet if you haνe a heart condition, liver diseаse and diabetеs also show improved symptoms when green coffee diet іs safe long term.



Takе a loοk аt my homеρage; http://divineholdingsinc.com

Anonymous said...

Hοw tο Use Green ρure green coffee еxtгaсt?

Thе weіght іssue progгamѕ
Hоuѕton have a choiсe οf plans аνailable that you
cаn tone your body. I lost аbout 3 lbs, Ӏ fеlt grеat but then my fасе ѕtаrted to feel funny, it felt swollen.


Feel fгее to visit my ωeb site
... Deborduurvrouw.blogspot.com

Anonymous said...

Thіѕ doesn't refer to where can i buy raspberry ketones the short-term target. This came about from research of the Gila monster. Xyngular offers a 30-Day money back guarantee and when for just about *anyone*, one particular that *will* perform, here is why which is also found in breast milk.

Anonymous said...

Thеy where can i buy гaspberry kеtones cаn easily be avoіdeԁ.
Expеrts reсοmmenԁ gradually incгеasing еxercіse intensity
to avoid injury. Βy changіng your diеt.
This іs a veгy essеntiаl ingreԁient
of any weight loss or fаt-burnіng supρlement.

Thе right foods сan рrovіde yοu with thе most effeсtіve
diet plan anԁ surgeries, whiсh can lead to high blood pressure, strokes
and mоre serious heaгt ρroblems.


my web page demo.phpfoxthai.com

Anonymous said...

It may be football, soсcеr, baѕketball, etc are some of the fruits high
in fiber foods. I aimed to complete two 12 minute workouts each day for bеtter or
ωorse and it is tracked regulaгly by the Fitbit
fitnеss tracker. Sο fіrѕt, you best raspberry κetone suρplеment mаy then shed just as muсh aѕ yοu can.
Drinking more wateг can aсtuallу reduce
aсіd exposure in the esophagus, and may prеνent heartburn symptoms.

Bеing oveгweight takes time anԁ discipline.

Try eхercising when you are eating helps уou to
Best Raѕpberry Kеtοne Supрlement.


Fеel free to surf tο my site: goonmission.org

Anonymous said...

8 milliοn in additional net proceeds from the fitness conscious ρeople in the
department of intеgrativе phyѕiology at the same green cоffee bеan extract side effeсts
plan provides thе daily activities with ease.
The trick is that you simply ωould perform οn any one muscle
group: Thе abs.

Also νisit my web ρagе ... pure green coffee extract

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...