ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ - ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ

Την Πέμπτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκεμετά από κάλεσμα της πρωτοβουλίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΕΛΣΤΑΤ των απογραφέων και τομεαρχών που εργαστήκαμε στην Απογραφή πληθυσμού 2011 τον Μαϊο (Η ΕΛΣΤΑΤ τελούσε  υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους). Είμαστασταν  περίπου 60 άτομα.
Δεν λάβαμε καμμία απάντηση για το πότε θα  πληρωθούμε ,αλλά ενημερωθήκαμε  από  υπάλληλο  του διοικητικού ότι η πληρωμή θα  γίνει κάποια στιγμή μέσω εφορίας!!! πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να πληρώσεις το χαράτσι θα στο πάρουν με τσαμπουκά. Επίσης ότι τα 50 ευρώ που θα παίρναμε για τα σεμινάρια θα τα πάρουν μόνο αυτοί που δεν επιλέχτηκαν ως απογραφείς. Άν υπολογίσουμε  τώρα και τις κρατήσεις που ξεπερνούν το 25% και που με το καινούργιο αφορολόγητο δεν θα επιστραφούν ποτέ, φτάνουμε σε ενα εξευτελιστικό ποσό και αυτό αν δοθεί. Να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι που εργαστήκαμε στην απογραφή είμαστε άνεργοι .
Μετά από συζήτηση που έγινε αποφασίσαμε να καλέσουμε σε συνέλευση  την Κυριακή στις 1 στο Πολυτεχνείο στη είσοδο από Στουρνάρη, και να γίνει  προσπάθεια να ενημερωθούν  όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε άμεσα δράσεις .Στην συνέλευση   θα παρευρεθεί  και αντιπροσωπεία του συλλόγου εργαζομένων  της ΕΛΣΤΑΤ.

Προωθήστε το σε όποιον και σε όποια γνωρίζετε να είχε δουλέψει στην απογραφή είτε σαν απογραφέας, είτε σαν τομεάρχης.

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.