Monday, August 10, 2009

TSAKTHAN DAILY, 10 AUGUST, 2009 Μόνο ένας σεισμός μας σώζει

TSAKTHAN DAILY, 10 AUGUST, 2009
Μόνο ένας σεισμός μας σώζει


Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό δεν προκάλεσε ο σεισμός που χτύπησε κατά τις 9 το πρωί την Αθήνα αλλά ο… Μανώλης. Ένα μήνα προτού παραιτηθεί και επισήμως από τη βουλευτική θέση του, ο Γιάννης Μανώλης αποκαλύπτει ότι «…κάποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν». Όμως, αν είναι να δικαστούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα και σκανδαλάκια, τι να πει κανείς για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων: το νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό και τις πολιτικές που ακολουθούν οι πολιτικοί άρχοντες και αυτοί που ετοιμάζονται να τις εφαρμόσουν μετά το Μάρτιο 2010 (;). Για να μην πούμε για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά του Αιγαίου για τους πρόσφυγες, για τις απελάσεις των ανθρώπων αυτών πίσω στις χαμένες και καμένες πατρίδες τους. Οι εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες που ξεσηκώνονται και σταματούν τις καραβιές της ντροπής είναι που μπορούν να προκαλέσουν τον πολιτικό σεισμό και να τραντάξουν συθέμελα το σύστημα που καταβροχθίζει χιλιάδες ζωές στο βωμό του κέρδους και της εθνικιστικής/ρατσιστικής μισαλλοδοξίας. Και όπως θα δείτε, σήμερα οι εφημερίδες προβάλλουν επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωστοί-άγνωστοι που δεν αφήνουν στασίδι για στασίδι στα mass media για να προετοιμάζουν τη φθινοπωρινή επίθεση κατά του «κάστρου» μάλλον πήγαν διακοπές κι αυτοί.



Σεισμός
Άσιμος Νικόλας

Μουσική/Στίχοι: Άσιμος Νικόλας

Ερμηνεύει ο Νικόλας με τη συνοδεία της Αθηναϊκής Κομπανίας

Και τώρα το τελευταίο μας μήνυμα.
Αφιερωμένο σε κάθε λογής περιθώριους,
Παραπεριθώριους και φλαμπουροκουβαλήστρες
Σ’ όλους αυτούς που πολεμήσαν...

Μόνο ένας σεισμός μας σώζει, φοβερός κατακλυσμός
Μαϊντανός να γίνουν όλα να χαθεί ο πολιτισμός.
- Όπως η Ατλαντίς.

Η ισοπέδωση με έκανε κι εμένα καραφλό, φοράω κάσκα
Εσύ μου πας στο σινέραμα, Κρίσνα, Χάρε
Κι εγώ, σοφός μ’ ένα στομάχι φερμουάρ
Να μένει πάντοτε κλειστό όταν πεινάει
Μα και στη λόξα του να λέει au revoir.

Άμα δε σου πέσει η μούρη πως μωρέ θ’ αντιληφθείς
Τι σου λέει ένας σαμάνος κι ένας οραματιστής.
- Όπως η Ατλαντίς.

Η ισοπέδωση με έφαγε κι ας ήμουνα βουνό, μου ‘καναν μπάνιο
Η επανάσταση η όλη του πλανήτη
Ούτε ένα ράφι να μου φτιάξει δεν μπορεί
Απολογήσου μπρος σε μένα τον νεφρίτη (;)
Μη βολοδέρνεις μες στο ψέμα σου μωρή.

Τώρα μαστουριάστε όλοι με τραγούδια του τεκέ
Μοναχά τεκέ δεν βρίσκεις που να βρεις και ναργιλέ.
- Όπως και Ατλαντίς.

Αν το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός, εγώ τι φταίω;
Αντίς να φτιάξουνε σε μένα εκκλησίες
Να με λατρέψουν σαν συμπέρασμα γυμνό
Χωρίς θεόλογα και παπαδοπορδίες
Παν και τις φτιάχνουνε στον ίδιο το θεό.

Aχ, να 'χα φωνη, να 'χα καρδια, να χα καπέλο
Αχ, να τα χωρέσω στο χοντρό σου το τσερβέλο
Αχ, και να μπορούσα τον καιρό να σταματήσω
Αχ, και το μυαλό του απ' το μυαλό να ξεκολλήσω
Αχ, και να μπορούσα τον καιρό να σταματήσω
Αχ, και το μυαλό του απ' το μυαλό να ξεκολλήσω

Μόνο ένας σεισμός μας σώζει, απ’ το βλέμμα δηλαδή
Μαϊντανός να γίνουν όλα να βουλιάξει όλη η γης.
Όπως η Ατλαντίς

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
http://tsakiris.snn.gr
http://tsakthan.blogspot.com
http://tsakthan.wordpress.com
http://antiracistes.wordpress.com
http://homoecologicus.wordpress.com
http://leftypedia.wordpress.com
http://greekunions.wordpress.com
http://femininmasculin.wordpress.com
http://ilioupoli.wordpress.com


Ωμές και βάναυσες επιθέσεις της κυβέρνησης στα δικαιώματα των μεταναστών, καταγγέλλει ο ΣΥΝ
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=71536
«Ε κτός του πλαισίου της δημοκρατικής νομιμότητας είναι οι ενέρ γειες της κυβέρνησης της Ν.Δ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ με αφορμή τις συνεχιζόμενες μεταφορές μεταναστών σε χώρους κράτησης.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση κορυφώνει τις ωμές και βάναυσες επιθέσεις της στα δικαιώματα των μεταναστών" και καταγγέλλει "το γεγονός ότι έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο μαζικού αναγκαστικού εγκλεισμού των αλλοδαπών χωρίς χαρτιά σε κλειστούς χώρους κράτησης".
Επιπλέον ο ΣΥΝ αναφέρει ότι "συλληφθέντες αλλοδαποί, κυρίως από νησιωτικές περιοχές, μεταφέρονται με τουριστικά λεωφορεία στα κρατητήρια αστυνομικών διευθύνσεων όλης της χώρας, όπου διαβιούν κάτω από απαράδεκτες και υγειονομικά επικίνδυνες συνθήκες. Ταυτόχρονα, μεγάλη μερίδα αλλοδαπών, κλεισμένοι στα αμπάρια καραβιών, οδηγούνται από νησιά του Αιγαίου προς την περιοχή του Έβρου, με πιθανή προοπτική την άτυπη μαζική απέλασή τους, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών" .
"Είναι πια προφανές ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης της Ν.Δ. έχουν εξέλθει του πλαισίου της δημοκρατικής νομιμότητας" τονίζει ο ΣΥΝ στην ανακοίνωσή του.
Τριβές και γκρίνια στη Ν. Δ έφεραν τα νέα πυρά του βουλευτή Αργολίδας
Ο Γ. Μανώλης επιτίθεται προσωπικά στον Ευ. Αντώναρο και ανοίγει θέμα διαδοχής του Κ. Καραμανλή
«Τρίβει τα χέρια της» η Ιπποκράτους
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=71491
Σε μία κρίσιμη περίοδο για την κυβέρνηση, όπου το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός αναζητούν λύσεις σε ένα δομικό ανασχηματισμό το φθινόπωρο, ή ακόμη και σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εφόσον η Ν.Δ. «τσιμπήσει» ψηφοφόρους με τις εξαγγελίες των κοινωνικών μέτρων, ο Γ. Μανώλης, με σ/ξή του στο «Πρώτο Θέμα» βάλλει προσωπικά κατά του Ευ. Αντώναρου, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο για τη συνοχή της παράταξης, ενώ «βλέπει» και θέμα διαδοχής στη Ν.Δ., ύστερα από μία εκλογική ήττα. Αμηχανία και εκνευρισμός επικρατεί στη Ν.Δ., μετά και τις επιθέσεις με...ονοματεπώνυμο του βουλετή Αργολίδας.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, πάντως, με σ/ξή του στην εφημερίδα Real News δηλώνει ότι ο ίδιος θα φύγει από την πολιτική όταν αποχωρήσει από την ηγεσία της Ν .Δ ο Κ. Καραμανλής και σε μία έμμεση κίνηση αντιπερισπασμού στα όσα έχει ισχυριστεί ο βουλευτής Αργολίδας, περί εύθραυστης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της Ν.Δ., υποστηρίζει ότι οι οριακές πλειοψηφίες κάνουν... πιο ενωμένη την κοινοβουλευτκή ομάδα.
Ανοιχτά και με σαφή τρόπο ο Γ. Μανώλης, στη συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι υποχρεώθηκε να ψηφίσει την απαλλαγή των λεγόμενων βατοπεδινών της κυβέρνησης, καθώς και του Αριστοτέλη Παυλίδη. "Κάποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν", τόνισε και βάλλοντας κατά του Ευ. Αντώναρου τόσο για το τελεσίγραφο προς τον ίδιο "φύγε ή ρίξε μας", όσο και για την αντιμετώπιση της επιστολής των 16, τον χαρακτήρισε "επικίνδυνο για τη συνοχή της παράταξης".
Την ίδια ώρα ο Πέτρος Δούκας, μέσω της "Κ.Ε" ζητά αλλαγές στο κόμμα και στην κυβέρνηση, προτείνοντας "να αναδειχθούν στελέχη που έχουν ικανότητες, ώστε να μην επιβιώνουν αυτοί που έχουν αρετές κισσού..."
Όσο για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ., ύστερα από μία εκλογική ήττα, ο Γ. Μανώλης εμμέσως πλην σαφώς βλέπει να ανοίγει η πόρτα εξόδου για τον Κ. Καραμανλή. "Στις μεγάλες παρατάξεις πάντα υπάρχει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και πάντα βρίσκονται λύσεις", αναφέρει, ενώ διαμηνύει σε όσους τον επικρίνουν για την "αποσχιστική" συμεριφορά του και τον προειδοποιούν ακόμη και με διαγραφή, "το φύγε ή ρίξε μας να το πουν σε όσους κατηγορούνται για σκάνδαλα, δεν μπορεί να με διώξει κανένας από την παράταξη και δεν θα με διώξει".
ΠΑΣΟΚ: Έκθετο το επιτελείο Κ. Καραμανλή
Η νέα παρέμβαση Μανώλη έφερε ικανοποίηση στην Ιπποκράτους, καθώς στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνουν ότι οι προσωπικές βολές του βουλευτή Αργολίδας κατά των συνεργατών του πρωθυπουργού εκθέτουν τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή για μία ακόμη φορά.
"Προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του", ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ με σ/ξή του στη Real News ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτιμά ότι μετά τις εκλογές ο Κ. Καραμανλής θα εγκαταλείψει τα ηνία του κόμματος, αφού "στη Ν Δ. βάζουν το όριο ανάμεσα στην ήττα και την πανωλεθρία".
Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για λαϊκισμό και και προσωπικά τον Γ. Παπανδρέου για έλλειμμα αξιοποστίας. Σε δήλωσή του, ο Λευτέρης Ζαγορίτης τόνισε: "Το ΠΑΣΟΚ επιδίδεται, για ακόμη μία φορά, στην προσφιλή του τακτική. Διαστρέβλωση της πραγματικότητας, οξύτητα και πόλωση. Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και το έλλειμμα αξιοπιστίας του κ. Παπανδρέου, μετά μάλιστα κι από τη στάση του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο".




ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Συνασπισμός: Διαπιστώνει αδυναμία Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν στην κρίση
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009 07:00
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1700590

«Γενικευμένα αδιέξοδα της ελληνικής κοινωνίας» διαβλέπει ο Συνασπισμός και ο εκπρόσωπός του Ανδρέας Καρίτζης, ενώ διαπιστώνει «αδυναμία του δικομματισμού να απαντήσει στην κρίση».

Κατά την ανάλυση-εκτίμηση του κ. Καρίτζη, «ούτε η ακατάσχετη εκλογολογία, ούτε κάποιος ανασχηματισμός της κυβέρνησης, ούτε κάποιο άλλο επικοινωνιακό κόλπο, μπορεί να κρύψει τα τεράστια προβλήματα της χώρας και την απουσία λύσεων από τη μεριά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αφού παραμένουν προσηλωμένα στην κρισιογόνα νεοφιλελεύθερη πολιτική, η οποία αν συνεχιστεί θα επιτείνει ακόμη περισσότερο τα αδιέξοδα που βιώνει η πλειοψηφία των πολιτών».

Ο ίδιος τόνισε πως «απέναντι στον παραλογισμό της πολιτικής που γέννησε την κρίση», ο ΣΥΝ προτείνει «τη γενναία αύξηση των δημόσιων επενδύσεων, την αύξηση μισθών και συντάξεων, την ανάκτηση του δημόσιου πλούτου και μέρους του τραπεζικού συστήματος, την υπεράσπιση της εργασίας ως το μόνο δρόμο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, χωρίς να ισοπεδωθεί η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας».




Eπισκόπηση Τύπου
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009 08:09
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1700621


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πού θα κυμανθούν οι βάσεις ανά Πεδίο. Οι αριστούχοι ανεβάζουν τον πήχυ στις περιζήτητες Σχολές".

Η εφημερίδα γράφει ότι "η σημαντική αύξηση των αριστούχων φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις αναμένεται να προκαλέσει ένα "τρενάκι" ανόδου ειδικά στις περιζήτητες σχολές. Σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις βαθμολογητών, ειδικά φέτος οι βάσεις αναμένεται να εκτιναχθούν στα υψηλόβαθμα τμήματα (18.000 μόρια και άνω) όλων των επιστημονικών πεδίων".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Δικαστικό θρίλερ με Χριστοφοράκο. Η εισαγγελέας του Μονάχου κατηγορεί το πρώην κορυφαίο στέλεχος της SIEMENS ότι δωροδόκησε ελληνικά πολιτικά κόμματα την περίοδο 2004-2007".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "με την κατηγορία της δωροδοκίας ελληνικών πολιτικών κομμάτων την περίοδο 2004-2007 βρίσκεται αντιμέτωπος ενώπιον της γερμανικής Δικαιοσύνης ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των "μαύρων ταμείων" , πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens Ελλάς Μιχάλης Χριστοφοράκος. Η εισαγγελέας του Μονάχου Χ. Μπόιμλερ-Χεσλ εξέδωσε "ένταλμα επιβολής της ποινής" εις βάρος του άλλοτε κραταιού άνδρα της Siemens για την κατηγορία της δωροδοκίας".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Με εκλογές τον Οκτώβριο απαντάει ο Καραμανλής στη νέα απόπειρα αποδόμησης της κυβέρνησης και την αδιαλλαξία του ΠΑΣΟΚ να συναινέσει για Οικονομία και Πρόεδρο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με εκλογές τον Οκτώβριο απαντάει ο Καραμανλής στη νέα απόπειρα αποδόμησης της κυβέρνησης που εκδηλώθηκε με τις γνωστές δηλώσεις του Γιάννη Μανώλη, ο οποίος συνεχίζει απτόητος να υπονομεύει εργολαβικά το κυβερνών κόμμα".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυξημένα κίνητρα για νέους επιστήμονες. 25 Αυγούστου δημοσιεύεται το Πρόγραμμα Επιδότησης".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "πρόκειται για ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς έχει στόχο να ενισχύσει νέους επιστήμονες (γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.α.) στο να αποκτήσουν με όσο το δυνατόν μικρότερη ίδια συμμετοχή την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή που θα τους επιτρέψει να ασκήσουν με τον καλύτερο και αρτιότερο δυνατό τρόπο το επάγγελμά τους".

ΕΘΝΟΣ: "5 νάρκες στον δρόμο για τις κάλπες. Με δεμένα χέρια ο Κ. Καραμανλής εν όψει θερμού φθινοπώρου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μπροστά σε "ναρκοπέδιο" βρίσκεται ο πρωθυπουργός εν όψει θερμού φθινοπώρου, αλλά και των αποφάσεων για εκλογές και ανασχηματισμό μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Παρά τις μέχρι τώρα επικοινωνιακές προσπάθειές του το πολιτικό κλίμα, όπως δείχνουν οι μετρήσεις, δεν αντιστρέφεται".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Να δικασθούν οι Τούρκοι ως εγκληματίες Πολέμου!..."

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "η φωτογραφία-ντοκουμέντο που συνοδεύει τις φρικτές δολοφονίες πέντε Ελληνοκυπρίων κατά την εισβολή των Τούρκων στις 14 Αυγούστου 1974 (Αττίλας ΙΙ) συνιστά ένα από τα αδιάσειστα στοιχεία του τουρκικού εγκλήματος. Μέχρι στιγμής ουδεμία αντίδρασις έχει υπάρξει από τις Κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου, αποδεικνυομένου ότι εξακολουθούν να τηρούν την γνωστοΨΟΦΟΔΕΗ τακτική τους έναντι της Τουρκίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ο Μανώλης "πυροβολεί" Καραμανλή - Αντώναρο. Νέο άγριο ξέσπασμα από τον "κόκκινο" Γιάννη στο Μαξίμου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αποκαλύπτει (ο Γιάννης Μανώλης) γιατί οι βουλευτές της ΝΔ υποχρεώθηκαν να μην ψηφίσουν στη Βουλή την παραπομπή Παυλίδη και των "Βατοπαιδινών". Ποιες διευκρινήσεις δίνει ο βουλευτής Αργολίδας μέσω του "Ελεύθερου". Αμηχανία και ουδέν σχόλιο από Μαξίμου και Ρηγίλλης. Σφοδρή επίθεση στον Αντώναρο, τον οποίο χαρακτηρίζει επικίνδυνο για την ενότητα του κόμματος".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Κρέμονται από 5 δισ. ευρώ. Αδυνατούν να εισπράξουν τους φόρους, ενώ τεράστια είναι η υπέρβαση των δαπανών".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση θα πασχίσει για πρόσθετα έσοδα 5 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους, ώστε να επιτύχει τη συγκατάθεση της ΕΕ στην παράταση της κοινοτικής επιτήρησης τουλάχιστον ως το 2011. Όμως η κρίση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση την αναγκάζει να καταρτίσει το φθινοπωρινό πακέτο μέτρων και με νέους φόρους, παρά τις δεσμεύσεις Παπαθανασίου".

ΕΣΤΙΑ: "Μεγάλη ευκαιρία για την Κυβέρνηση. Ριζική τομή στην φορολογία εισοδήματος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στην Ελλάδα η καθιέρωσις ενιαίου συντελεστού φορολογίας 15% αποτελεί πανάκεια. Θα επιλύση σχεδόν δια μαγείας το δημοσιονομικό πρόβλημα. Και παράλληλα θα αποφέρη τεράστιο πολιτικό όφελος στην Κυβέρνηση. Θα πρόκειται για μία κίνηση που θα αιφνιδιάση την Αντιπολίτευση, η οποία θα αντιδράση έντονα. Αλλά η πλειονότης των πολιτών θα είναι υπέρ του μέτρου. Πρόκειται όντως για μεγάλη πολιτική ευκαιρία".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ετοιμάζουν θυσία Παυλίδη- Βατοπεδινών. Οι κρυφές εισηγήσεις εν όψει ΔΕΘ".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι "σχέδιο απόδρασης από τις αρνητικές δημοσκοπήσεις, μέσω του αποκλεισμού από τα γαλάζια ψηφοδέλτια των λεγόμενων Βατοπεδινών βουλευτών και του Αριστοτέλη Παυλίδη, εξετάζει ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, ο Κώστας Καραμανλής δέχεται εισηγήσεις να εκμεταλλευθεί για την κίνηση αυτήν το βήμα της ΔΕΘ, σε μια προσπάθεια να κλείσει τις μεγάλες πληγές που άνοιξαν για τη ΝΔ έναν χρόνο νωρίτερα από το ίδιο βήμα, όταν είχε καλύψει τα γαλάζια στελέχη για όλα τα γαλάζια σκάνδαλα".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Από κόσκινο δάσκαλοι - καθηγητές. Το σχέδιο για την αξιολόγηση".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Παιχνίδια για τέσσερις στο ΧΑ. Οι ξένοι που πρωταγωνιστούν στην άνοδο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "UBS, Merrill Lynch, Goldman Sachs και Cheuvreux αποτελούν τους επενδυτικούς οίκους που κυριαρχούν αυτό το διάστημα - είτε για λογαριασμό τους, είτε για πελάτες τους- μεταξύ των ξένων θεσμικών στις συναλλαγές του ΧΑ."

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αποκρατικοποιήσεις με το βλέμμα στο "ταμείο". Σχέδιο για επιπλέον 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε τρεις κατευθύνσεις αναμένεται να κινηθούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, με στόχο την αύξηση των εσόδων. Ο πρώτος στόχος αφορά την παραχώρηση ενός επιπλέον ποσοστού 10% των μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom".

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...