Sunday, December 07, 2008

Δολοφόνησαν τον Gregory

http://efhbos.wordpress.com/2008/12/07/gregory/

Ήμασταν μέχρι πέρυσι συμμαθητές με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Όλοι τον φωνάζαμε Gregory παραφράζοντας το επώνυμό του.


Ήταν εξαιρετικά καλό παιδί.


Είχε το θάρρος της γνώμης του που την υπερασπίζοταν με μαγκιά και πάθος. Από πολύ νωρίς είχε διαμορφώσει ιδεολογική ταυτότητα και είχε άποψη για την κοινωνία μας. Αυτές τις απόψεις στήριζε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας!!!!



Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και επιφύλασσε κάτι πολύ σκληρό για τον Gregory και την οικογένειά του. Χτες το βράδυ πυροβολήθηκε από έναν μπάτσο επειδή αυτός δεν άντεξε ότι του είπαν ότι είναι μπάτσος και στην λεκτική διαμάχη απάντησε με το όπλο του.



«Αίσχος», είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει αυτήν την κατάσταση που επικρατεί. Δεν υπάρχει καθόλου έλεγχος πια και η αστυνομία δρα ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και φοβίες.

Μετά την υπόθεση «πράσινα παπούτσια - ζαρντινιέρα» και την εξέλιξη εκείνης της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη ήταν επόμενο να έχουμε θύμα. Δυστυχώς ένα αξιόλογο γνωστό μου παιδί.


Μόλις άκουσα σήμερα το πρωί για το συμβάν και το επίθετο αναρωτήθηκα “Ο Gregory είναι;”. Στην συνέχεια έμαθα το μικρό όνομα και τηλεφώνησα σε έναν φίλο από το σχολείο και μου τα επαλήθευσε. Ήταν χτες βράδυ στο νοσοκομείο μαζί του.

Τούτο το πρωινό ήταν ένα από το χειρότερα που είχα ποτέ μου. Από την στιγμή που το έμαθα θόλωσα και έλεγα για ώρες: “ Ο Gregory νεκρός; ”

Ένα 15άχρονο αμούστακο παιδί ήταν και του πήραν την καρδιά στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 οι δολοφόνοι, τα κτήνη, τα γουρούνια.

1 comment:

cindaki said...

Πραγματικά γουρούνια, κτήνη... Έχω τόσα να πω, αλλά η θλίψη με μπουκώνει...

Τα συλληπητήρια μου...

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...