Παραμένει Πρωθυπουργός της Ελλάδας παρά το …αποχαιρετιστήριο διάγγελμα ο Γιώργος Παπανδρέου

Παραμένει Πρωθυπουργός της Ελλάδας παρά το …αποχαιρετιστήριο διάγγελμα ο Γιώργος Παπανδρέου

απο Trikala NewsΠαλεύει ο Γιώργος Παπανδρέου να διατηρήσει την …καρέκλα του Προέδρου του ΠαΣοΚ, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (11-11-11), συμπληρώνει 4ετία στην Προεδρία του κόμματος.
Βάσει του καταστατικού του κόμματος,  αν δεν παραιτηθεί  μέχρι τότε από την θέση του Πρωθυπουργού, θα παραμείνει χωρίς εκλογική αναμέτρηση στην ηγεσία του κόμματος.
Αυτός φαίνεται, να είναι ο επικρατέστερος λόγος, που ο κ. Παπανδρέου, δεν υπέβαλλε απόψε την παραίτησή του μέσα από το αποχαιρετιστήριο διάγγελμα του στον Ελληνικό λαό και ταυτόχρονα, μέσω της πρότασης για πρωθυπουργία του …Φίλιππου Πετσάλνικου, κατάφερε να κερδίσει ώρες και να φέρει πιο κοντά την …Παρασκευή, αδιαφορώντας όμως για τις επιπτώσεις που έχει στην χώρα.
Τα πολιτικά αυτά καραγκιοζιλίκια, έχουν οδηγήσει να είναι περίγελος της υφηλίου η Ελλάδα και φυσικά να έχει καταλυθεί κάθε έννοια του Συντάγματος, ενώ παράλληλα, φέρνει πιο κοντά την χώρα πέρα της πολιτικής χρεοκοπίας και στην οικονομική χρεοκοπία.
Το ζήτημα είναι, γιατί αυτή την τακτική του κ. Παπανδρέου, δεν την καταγγέλλουν ούτε η Ν.Δ., αλλά ούτε και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.