Friday, February 01, 2008

Πάτρα: Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008, μεταξύ 2 και 6 το απόγευμα, γλέντι-συζήτηση στον καταυλισμό των προσφύγων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Φεβρουαρίου 2008, μεταξύ 2 και 6 το απόγευμα, θα βρεθούμε στον καταυλισμό των προσφύγων να γλεντήσουμε και να τραγουδήσουμε. Θα έχουμε μαζί μας μπουζουκάκι και μπαγλαμά και ό,τι άλλο προκύψει, για να χαρούμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί οι πολίτες της Πάτρας, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την συνέχιση των κινητοποιήσεων με στόχο την αξιοπρεπή διαβίωση των εκατοντάδων συνανθρώπων μας.

Και θυμίζουμε ότι απαιτούμε:
Να σταματήσει οριστικά η ρατσιστική επιχείρηση σκούπα εναντίον των προσφύγων στην Πάτρας
Να χορηγηθούν νομιμοποιητικά έγγραφα στους πρόσφυγες της Πάτρας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υγεία, εργασία, εκπαίδευση, μετακίνηση.
Να σταματήσουν οι διασυνοριακοί έλεγχοι για τους πρόσφυγες και να καταργηθεί η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.
Να προστατευθούν οι εκατοντάδες ανήλικοι του καταυλισμού ώστε να μην εξαφανιστούν όπως εκατοντάδες άλλοι.

Σας περιμένουμε! Να είστε όλοι και όλες εκεί (Φέρτε ότι φαγώσιμο μπορείτε, υπάρχουν, επίσης, ανάγκες για ζεστά κλινοσκεπάσματα και ρουχισμό).

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα, 4/2/2008 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο θα ξαναθέσουμε το θέμα της δημιουργίας χώρου φιλοξενίας. Σας περιμένουμε στις 19.00 στην Πλατεία Γεωργίου.

ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6976023952

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...