Τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας στη σημερινή 24ωρη απεργία για το ΤΕΑΠΕΤΕ

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 27

Συναδέλφισσες, ΣυνάδελφοιΤεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας στη σημερινή 24ωρη απεργία και κυρίως μαζική η παρουσία τους στη συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο, παρά τις έντονες πιέσεις και τους εκβιασμούς ‘’στελεχών’’ της Διοίκησης, όπως καταγγείλαμε.

Ο Σύλλογός μας νοιώθει δικαιωμένος από την ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμά του για στήριξη της προσπάθειας υπεράσπισης των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και τη συνέχιση λειτουργίας του Επικουρικού μας Ταμείου. Οι εργαζόμενοι της Εμπορικής και ο Σύλλογός μας, για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι και ξέρουν και μπορούν να αγωνίζονται, τόσο στις δικαστικές αίθουσες, όσο και στο πεζοδρόμιο.Συναδέλφισσες, ΣυνάδελφοιΗ συζήτηση της αναίρεσης που ασκήθηκε από τη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας και το Ελληνικό Δημόσιο κατά των Πρωτόδικων και Εφετειακών αποφάσεων που δικαίωναν τους εργαζόμενους για την αντισυνταγματική διάλυση του ΤΕΑΠΕΤΕ, δεν συζητήθηκε σήμερα στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, λόγω δήλωσης κωλύματος από πλευράς πληρεξουσίων δικηγόρων της ΟΤΟΕ και αποδοχής από τη δική μας νομική εκπροσώπηση. Τελικά, δόθηκε αναβολή για τις 17 Μαρτίου 2011.

Εμείς σαν Σύλλογος και σαν εργαζόμενοι δηλώνουμε από τώρα ότι θα είμαστε και πάλι εκεί, με νομικά επιχειρήματα και συνδικαλιστικό αγώνα, οργανωμένα, δυναμικά και μαχητικά μέχρι να δικαιωθούμε.• Όχι στην κατάργηση του ΤΕΑΠΕΤΕ

• Όχι στην υποχρεωτική ένταξή μας στο μόρφωμα του ΕΤΑΤ

• Ναι στην επικουρική ασφάλιση με βάση το καταστατικό του ΤΕΑΠΕΤΕ

• Ναι στην ένταξη των νέων συναδέλφων στον Οργανισμό Προσωπικού

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.