Thursday, January 13, 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Για διατήρηση του θεσμού της επικουρικής Ασφάλισης με τη λειτουργία του ΤΕΑΠΕΤΕ.

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2011




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 25





Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι



Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη λήψη απόφασης για το συντονισμό της δράσης μας εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης του ΤΕΑΠΕΤΕ στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Στη συνεδρίαση είχε προσκληθεί και παρευρέθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας.

Στα μέλη των δυο Διοικητικών Συμβουλίων έγινε αναλυτική ενημέρωση για το καθαρά νομικό μέρος της υπόθεσης από το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου καθώς και επιστημονική εκτίμηση της διαδικασίας και της προσέγγισης και της στρατηγικής με την οποία θα κινηθεί η νομική μας εκπροσώπηση στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Συλλόγου μας μετά από συζήτηση αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας για την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 με το εξής πλαίσιο διεκδίκησης :



1. Ασφαλιστικό: Ανατροπή των αντιασφαλιστικών νόμων που κατήργησαν το ΤΕΑΠΕΤΕ και επέβαλαν την υποχρεωτική ένταξη των εργαζομένων στο ΕΤΑΤ – Επαναλειτουργία του Επικουρικού μας σύμφωνα με το καταστατικό του.

2. Οργανισμός Προσωπικού : Άμεση και χωρίς περιορισμούς ένταξη όλων των νέων συναδέλφων στον Οργανισμό – Σεβασμός και εφαρμογή των όρων και των προβλεπόμενων από αυτόν για όλο το Προσωπικό της Τράπεζας.

3. Περιοδείες – Ενημέρωση.



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι



Μετά από πολυήμερες, μαζικές και αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά από σκληρούς δικαστικούς αγώνες όπου εργαζόμενοι της Εμπορικής και ο Σύλλογός τους δικαιώθηκαν τόσο σε πρώτο βαθμό από το Πρωτοδικείο όσο και σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο, ήρθε η ώρα της εκδίκασης της αναίρεσης της Εμπορικής Τράπεζας και του Ελληνικού Δημοσίου στον Άρειο Πάγο.



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι



Η Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 είναι ημερομηνία κρίσιμη και καθοριστική για τη διατήρηση ή όχι των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, όπως αυτά καθορίζονταν μέσα από την ύπαρξη και τη λειτουργία του ΤΕΑΠΕΤΕ. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη βαρύτητα της απόφασης που θα εκδοθεί και τις επιπτώσεις της για το Ασφαλιστικό μας καθεστώς, για τη συνέχιση ύπαρξης του ΤΕΑΠΕΤΕ ή για τη βίαιη κατάργησή του και την ένταξη μας στο ΕΤΑΤ.



• Σας καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου.

• Σας καλούμε όλους σε δυναμική συγκέντρωση έξω από το κτήριο του Αρείου Πάγου στις 09:00 π.μ.



ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι



Ο Σύλλογος δεν σταμάτησε ποτέ να έχει στην κορυφή των διεκδικήσεών του το ζήτημα της ένταξης των νέων συναδέλφων στον Οργανισμό. Με τη δυναμική παρουσία μας στην απεργιακή κινητοποίηση επαναφέρουμε προς τη Διοίκηση την απαίτηση μας για εφαρμογή του Οργανισμού Προσωπικού και για την άμεση ένταξη όλων των συναδέλφων σε αυτόν, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Παράλληλα, και πέρα από τη συνδικαλιστική διεκδίκηση, σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα οι νομικοί μας σύμβουλοι αρχίζουν την κατάθεση των πρώτων αγωγών κατά της Τράπεζας για την άμεση ένταξη των νέων συναδέλφων.



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι



Σε μια περίοδο που τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων δέχονται σφοδρή, ολομέτωπη επίθεση, οι εργαζόμενοι της Εμπορικής και ο Σύλλογός τους δίνουν με συνέπεια και συνέχεια τον αγώνα τους :

 Για διατήρηση του θεσμού της επικουρικής Ασφάλισης με τη λειτουργία του ΤΕΑΠΕΤΕ.

 Για έναν Οργανισμό Προσωπικού που θα περιλαμβάνει και θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στην Εμπορική.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 20/01/11

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ





Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...