Σάββατο 15/10, εκδήλωση: Η αγωνία αυτού του τόπου για ζωή

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην Αίθουσα Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση του Δρόμου της Αριστεράς με τίτλο:
«Η αγωνία αυτού του τόπου για ζωή».
Το βασικό ζήτημα που θα απασχολήσει την εκδήλωση θα είναι το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό τοπίο στη χώρα, ποια είναι η κατάσταση πνευμάτων στην κοινωνία, τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί μια διαφορετική προοπτική και το πώς μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ένα πολιτικό κίνημα διεξόδου. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει ο Ρούντι Ρινάλντι.
Επίσης θα υπάρξουν δύο ομιλίες, από την Μαρία Λαντζανάκηκαι την Σοφία Παπασπυρίδωνος για το εγχείρημα του Δρόμου, για το ρόλο που θέλει να παίξει το επόμενο διάστημα στα πολιτικά πράγματα, αλλά και το πώς φανταζόμαστε την προσπάθεια του.
Κλείνοντας θα υπάρχει παρουσίαση της νέας συνεργασίας τουΔρόμου με την ιστοσελίδα Νόστιμον Ήμαρ από τον Θωμά Γιούργα, συνεκδότη του ενθέτου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα κεράσουμε ένα ποτήρι κρασί ή μια ρακί, να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε με όλους εσάς που είστε το στήριγμα της εφημερίδας. Όλους εσάς που κάνατε πάγια εντολή οικονομικής ενίσχυσης, που δώσατε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, που βοηθάτε με πολλούς και διάφορους τρόπους τον Δρόμο να υπάρχει κάθε Σάββατο στα περίπτερα.

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.