"Πολιτική, Επικοινωνία και Κοινωνικά Υποκείμενα στα χρόνια των social media."Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, 17:30, στο Booze Cooperativa


Hμερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, 17:30, στο Booze Cooperativa, με θέμα:


"Πολιτική, Επικοινωνία και Κοινωνικά Υποκείμενα στα χρόνια των social media."
 

Εισηγητές:

Χριστόφορος Κάσδαγλης (Δημοσιογράφος-συγγραφέας): «Τα social media ως εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας: ευκαιρίες και κίνδυνοι».

Σιώμος Θωμάς (Δημοσιογράφος – Υπ.Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης ΑΠΘ): «Πόσο "νέα" είναι τα νέα μέσα; Οι Αnonymous, o Beppe Grillo και ο ‘λαός’».
 

Μπογδάνος Ηρακλής (Μηχανικός Λογισμικού, δημοσιογράφος):  «Πόση φλυαρία σε ένα tweet! Ο νέος ψηφιακός δημόσιος χώρος: Ιδεολογική πολεμική, agenda-setting politics και προσωπική αναμέτρηση με τον κόσμο, σε 140 χαρακτήρες».
 

Ανδρέας Παναγόπουλος (Δημοσιογράφος – Blogger): «Πολιτικοί και Κοινωνικά Δίκτυα: Παλιό κρασί σε νέα βαρέλια ("Λάθος" είπε ο πολιτικός και ...κατέβηκε από το timeline)».
 

Ελευθέριος Κοσμάς (open source blogger, μέλος του hackerspace.gr):. «Open source στα social media,social media στο open source». 
 

Παπαναστασίου Τατιάνα (υποψήφια Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Οξφόρδη): «Twitter: η μάχη των ιδεών».

 
Καραγιάννης Γιάννης (Διδάσκων Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Κρήτης): «Μεταξύ "clicktivism" και "activism". Πολιτική, Επικοινωνία και Social Media»


Χασανάκος Γιάννης (blogger, μέλος της κοινότητας Radiobubble): «Social Media: χρήσεις και επιδράσεις».
 
  

Συντονισμός: Χριστόφορος Βερναρδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Μέλος του ΔΣ της ΕΕΠΕ

  
Η ημερίδα θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το  site της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης και από το press project. Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων από το ηλεκτρονικό κοινό. 

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.