Με αφορμή τη νικηφόρα μάχη των κατοίκων της Κοκκινιάς απέναντι στους Γερμανούς ΝΑΖΙ και τους ντόπιους συνεργάτες τους, το Μόρτη του 1944, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τη νικηφόρα μάχη των κατοίκων της Κοκκινιάς απέναντι στους Γερμανούς ΝΑΖΙ και τους ντόπιους συνεργάτες τους, το Μόρτη του 1944, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στις 8, 9 και 10 Μαρτίου.
-Την Παρασκευή 8/3 ώρα 19.00 προβολή της ταινίας «Γυναίκες  της βροχής» στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο Δημαρχείο Αγ.Ι.Ρέντη.
-Το Σάββατο 9/3 ώρα 18.00 εκδήλωση με ομιλίες για τον φασισμό, την Αντίσταση και την ιστορική μάχη της Κοκκινιάς και συναυλία με rock συγκροτήματα στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Μηχανική Καλλιέργεια) – Θηβών 245.
-Την Κυριακή 10/3 ώρα 12.00 Μεγάλη Αντιναζιστική συγκέντρωση  στο Περιβολάκι (πλ. Δαβακη) στην Νίκαια και πορεία στο χώρο του Μπλόκου. Ομιλητές στην συγκέντρωση θα είναι ο  πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο Μανώλης Γλέζος.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νικαίας, Αγ.Ι.Ρέντη, Κορυδαλλού

Comments

Popular posts from this blog

Την Τρίτη, 21/3/2017 o Ν. Σερβετάς στην εκπομπή ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ για Σουηδια και Νορβηγία

Αντίο Τρύφωνα!

«Συλλαμβάνοντας το κεφάλαιο ως αξία εν κινήσει» Διάλεξη του David Harvey, διακεκριμένος καθηγητής Ανθρωπολογίας και Γεωγραφίας-Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 19:00