Tuesday, September 14, 2010

O ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ηλιούπολης στηρίζει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου τη δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Κοκοτίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών που αυτή τη χρονιά θα γίνουν σε ένα ζοφερό πολιτικό περιβάλλον.
Η Κυβέρνηση έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ και το περίφημο μνημόνιο με δραματικές συνέπειες.
Η χώρα και οι πολίτες βουλιάζουν στην ύφεση, την κρίση και την φτώχεια.
Επιπλέον αυτές οι εκλογές θα γίνουν σε ένα νέο θεσμικό πλαίσιο, με τη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, που πόρρω απέχει από την αναγκαία δημοκρατική, διοικητική μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η χώρα, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πολυεπίπεδης κρίσης ( οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής, πολιτικής ) που βιώνουμε.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα πρέπει να αποτυπωθεί η αγανάκτηση των πολιτών, απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και το μνημόνιο και η απαίτησή τους για μια άλλη πολιτική, που θα υπερασπίζεται την εργασία, το κοινωνικό κράτος και τα δημόσια αγαθά.
Παράλληλα δεν θα πρέπει να υποβαθμισθούν τα τοπικά προβλήματα της πόλης μας (δημόσια περιουσία, προστασία του Υμηττού, ΚΥΤ, σχολεία, οικονομικά του δήμου) που απαιτούν άμεσες λύσεις και επί δημαρχίας Αναγνώστου, αντί να λυθούν, οξύνθηκαν δραματικά.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ) Ηλιούπολης στηρίζει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου τη δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Κοκοτίνη.

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...