Δηλώσεις Ελένης Σωτηρίου και Γιάννη Μπανιά για δημοσκοπήσεις και κλείσιμο Βουλής

10/05/2009

Δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελ. Σωτηρίου σχετικά με τις σημερινές δημοσκοπήσεις

Υπάρχει ένα βουβό ρεύμα που δεν εκφράζεται και δεν καταγράφεται μέσα από τις δημοσκοπήσεις. Είναι ένα βουβό ρεύμα οργισμένων, αγανακτισμένων και αηδιασμένων ανθρώπων. Αυτό το ρεύμα μπορεί να το εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι πεπεισμένη γι αυτό και θεωρώ ότι οι εκλογές της 7ης Ιουνίου θα διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις και θα δώσουν διψήφιο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα έχει τουλάχιστον τρεις ευρωβουλευτές.

To Γραφείο Τύπου


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Από σκοπιμότητα στα όρια της εκτροπής η κυβέρνηση!

Πανικόβλητος ο Πρωθυπουργός από τις συνέπειες της φυγομαχίας του στη Βουλή για τα μεγάλα σκάνδαλα, στα οποία έχουν σοβαρές ευθύνες Υπουργοί και κεντρικά στελέχη της Ν.Δ., προχώρησε σε αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής, ενέργεια που προσβάλλει το κύρος του Κοινοβουλίου και κινείται στα όρια της εκτροπής.
Προφανώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι και σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω απ’ αυτή την ενέργεια, σχετιζόμενες με νέες αποκαλύψεις σκανδάλων και προσώπων που ενέχονται σ’ αυτά, που πιστεύω πως σύντομα θα αποκαλυφθούν.
Καταλυτικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η παραίτηση Βερελή.
Οι πολίτες, στις επικείμενες Ευρωεκλογές, έχουν τη δυνατότητα με την ψήφο τους να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα αποδοκιμασίας και απόρριψης και προς τους δυο εταίρους του δικομματικού συστήματος, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστών των μεγαλύτερων σκανδάλων της εποχής μας και συνυπεύθυνων για τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που πλήττει τους εργαζόμενους, τα ευρύτατα λαϊκά στρώματα και ιδιαίτερα τους νέους.

Από το γραφείο Τύπου Αθήνα, 9 Μαϊου 2009

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.