Βασιλική Κατριβάνου: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Δεν μπόρεσα να γράψω κάτι μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μεγάλου κούρασης και του αναβρασμού της δουλειάς, που άρχισε ήδη από τη Δευτέρα – ανάμεσα στα άλλα βοηθάμε όλοι να στηθεί το νέο υπουργείο μετανάστευσης!
Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω πραγματικά από καρδιάς για όλη την στήριξη που μου δώσατε την περίοδο πριν από τις εκλογές. Ο καθένας και η καθεμιά με τον τρόπο του: είτε με ένα τηλέφωνο, με κάτι που γράψατε, με μια ιδέα, με την αίσθηση εμπιστοσύνης, χαράς και συγκίνησης που μου μεταφέρατε. Είστε τόσοι και τόσες, που είναι αδύνατο να ευχαριστήσω εδώ ονομαστικά. Θα κάνω μία μόνο εξαίρεση, για τους αγαπημένους μου συνεργάτες, τον Δημοσθένη Παπαδάτο-Αναγνωστόπουλο και τον Δημήτρη Ιωάννου,  που χωρίς αυτούς δεν θα τα έβγαζα πέρα.
Στη νέα φάση που είμαστε αισθάνομαι ότι υπάρχει αναζωογόνηση, ελπίδα και περηφάνεια. Τα κάγγελα φεύγουν από τη Βουλή, από το μυαλό και τις σχέσεις μας. Η φύση «συνωμοτεί» και γκρεμίζει τον φράκτη του Έβρου, που κόστισε τόσες ζωές μεταναστών και προσφύγων.
Και τώρα η καθεμιά και ο καθένας μας έχουμε να προσφέρουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί και που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί.
Η στιγμή είναι τώρα και μαζί!
Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2015
Βασιλική Κατριβάνου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Tsakthan Weekly 12/8/2018 -- Οικολογία, Κοινωνία και Εργασία 3