Thursday, January 22, 2015

Μαχητικά και αυτοδύναμα για μια χώρα προόδου και πολιτισμού

 
Αγαπητοί/ες συμπολίτες/ες,
Λίγα 24ωρα πριν φθάσουμε στις κάλπες κρατάμε το φρόνημά μας ισχυρό!
Ο φόβος δεν έχει καμία θέση στη μάχη που δίνουμε ως λαός με ομοψυχία. Αντιστεκόμαστε στις απειλές της απερχόμενης συγκυβέρνησης και ψηφίζουμε την ΕΛΠΙΔΑ για ένα αύριο αξιοπρέπειας και προόδου του τόπου μας, από την επόμενη μέρα της κρίσιμης κυριακάτικης κάλπης για το μέλλον όλων μας.
Μαχητικά και αυτοδύναμα ως ευρύτερος προοδευτικός χώρος αξιών και ως χώρα προόδου και πολιτισμού δίνουμε το ριζοσπαστικό μήνυμα μας απεξάρτησης από τα μνημόνια και την ανθρωποκτόνα λιτότητά του νεοφιλελεύθερου διεθνούς και τοπικού κατεστημένου. Για μια Ελλάδα που θα αφήσει στα αζήτητα της ιστορίας τη δουλικότητα και θα γίνει η Ελλάδα που κρατά την τύχη της στα χέρια της και διαμορφώνει αυτόνομα το παρόν της και το μέλλον των παιδιών της. Την Ελλάδα που όλοι θέλουμε!
Αναλαμβάνουμε την ιστορική ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου μας. Πεπεισμένοι ότι με την κρυστάλλινη καθαρότητα και το ριζοσπαστικό όραμά μας είναι βέβαιο ότι, εκεί που δεν μπόρεσαν οι άλλοι λόγω των ιδεοληψιών και των δεσμεύσεών τους, εμείς θα τα καταφέρουμε. Θα τα καταφέρουμε, επειδή επιπλέον έχουμε τον λαϊκό παράγοντα στο πλευρό μας, έχουμε όλους εσάς.
Μόνο όλοι μαζί με ένα ριζοσπαστικό, εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από τα απάνθρωπα μνημόνια και με ένα σχέδιο επανεκκίνησης μιας αναπτυξιακής διαδικασίας με σεβασμό και επίκεντρο τον ίδιο τον Άνθρωπο, όπως το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, μπορούμε να προχωρήσουμε. Κι αυτό είναι που από τις 26 Γενάρη, χωρίς παλινδρομήσεις, θα κάνουμε.
Καλούμε κάθε υγιή πολίτη σε αυτόν τόπο να γίνει σύμμαχός μας για τη σωτηρία της χώρας μας.
Πολιτική στήριξη στον δίκαιο αγώνα μας της ευρείας συμπαράταξης του ΣΥΡΙΖΑ
Σταυρό προτίμησης στην πορεία ζωής προσφοράς στην τέχνη , την κοινωνία, την πολιτική
 
Γεσθημανή (Μάνια) Παπαδημητρίου
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...