GAPing Idiot’s University (του Νίκου Κουνενή)

GAPing Idiot’s University
του Νίκου Κουνενή (από τον «Δρόμο της Αριστεράς»)Διακόσια σαράντα χιλιάδες μέλη του Κινήματος των Αμετανόητων (κατ’ άλλους διακόσια σαράντα, σκέτο), εξέλεξαν νέο Πρόεδρο τον Ευάγγελο Α’ τον Βλοσυρό. Κατόπιν τούτου, ο πρώην Πρόεδρος Γεώργιος Γ’, ο Βραχύς, απηλλάγη πλέον από τα άγχη και προσανατολίζεται οσονούπω στην υλοποίηση του μεγάλου ονείρου της πολυκύμαντης ζωής του: της δημιουργίας μιας International Σχολής Επιτυχημένων Ηγετών (Leader’s Administration). Σκοπός της είναι η αλτρουιστική μεταλαμπάδευση των ανυπέρβλητων ιδεών, της αξιοθαύμαστης γνώσης, και του αξιοζήλευτου ταλέντου του Δούναβη της Σκέψης, του Αλιάκμονα της Σύνεσης, του Αχελώου της Αποφασιστικότητας, στους επίδοξους ηγέτες της οικουμένης.

Η Σχολή θα διοικείται από δεκαεξαμελή Διοικούσα Επιτροπή στην οποία, πλην του ίδιου του Γεωργίου, θα συμμετέχουν οι Μάργκαρετ, Αντρίκος, Νίκος και Άντα Παπανδρέου καθώς και όλοι οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους. Οι συγγενείς δευτέρου και τρίτου βαθμού θα τοποθετηθούν σε άλλα επιτελικά πόστα του Ιδρύματος. Ο τρόπος διοίκησης της Σχολής θα βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο της ελληνίδας πρώην υπουργού Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεταξύ των μαθημάτων των δυο πρώτων εξαμήνων περιλαμβάνονται και τα εξής: Οικογένεια και Κρατική Διαχείριση (Familiocrasy), Οσφυοκαμψία και Ευέλικτη Εθνική Κυριαρχία (Flexicure Dosilogism), Συνδυαστική Ρητορική (Paparology- Sardamology), Ηγετικό Ύφος (Spinthirobolo Vlemma Ageladas), Δημοσιονομική Αποδιάρθρωση (Destroy the Fucking Economy), Ψυχοπαθολογία του Στέμματος (Psonares Kareklokentavri), Κουλτούρα της Δημιουργικής Λιτότητας (Mona, zyga, dika mas), Οικονομική Ιστορία (Back to the 19th century), Μετριοφροσύνη της Εξουσίας (We are the fuckers of the world), Χημική Δημοκρατία (Kroto’s and Lampsi’s Democracy), Πολιτική Κηπουρική (Garden’s Policy).

Το κατάλογο των διδασκόντων θα κοσμήσουν τα ονόματα των κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτή, Παπουτσή, Πετσάλνικου, Χρυσοχοίδη, Μόσιαλου, Ανδρουλάκη, Μπεγλίτη κ.ά. Επισκέπτες καθηγητές οι κ.κ. Σόιμπλε, Λαγκάρντ, Ράιχενμπαχ, Τόμσεν, Φούχτελ, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Παπούλιας, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, κ.ά. Επίτιμοι μετά θάνατον διδάκτορες ορίζονται οι αλησμόνητοι έλληνες πρωθυπουργοί του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα Τσολάκογλου και Ράλλης, καθώς και ο αξέχαστος υπουργός Μανιαδάκης.

Η σχολή θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του διεθνούς εκπαιδευτικού ομίλου Troikana State and Private Banking Internasional Schools. Τα συμβολικά δίδακτρα δεν αναμένεται να υπερβούν το συμβολικό ποσό των 300.000 ευρώ ετησίως, και θα αποδίδονται ιδιοχείρως στους υπεύθυνους Οικονομικής Διαχείρισης της Σχολής κ.κ. Νίκο και Αντρίκο Παπανδρέου.

kounenik@yahoo.gr

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.