Wednesday, February 25, 2009

Στη μνήμη του Γιώργου Παπαδημητρίου

Από τον συνάδελφο στο Πολιτικό της Νομικής Δημήτρη Κατσούλη λάβαμε στα σχόλια του blog το παρακάτω μήνυμα με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού κοινού μας καθηγητή Γιώργου Παπαδημητρίου:

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου καθόρισε με την πράξη, τη διδασκαλία και την προσωπικότητά του αξίες και ιδανικά που συνοδεύουν πάντα στη ζωή τα βήματά μας, όσων τίμησε με την αγάπη, την φιλία, την συνεργασία. Δίδαξε με αγάπη, εμπιστοσύνη και παράδειγμα. Γέμισε δημιουργική δύναμη τις καρδιές και την ζωή μας, στήριξη με αγάπη τις επιλογές μας, έγινε ένα αναπόσπαστό κομμάτι τις ζωής μας, από τα σημαντικότερα και τα ομορφότερα. Τώρα η ζωή μας έγινε φτωχή, με ένα τεράστιο κενό.
Αλλά και στην πολιτική και την κοινωνία προσέφερε αυτά που κατά κανόνα είναι δυσεύρετα. Ήθος, Αξίες, Ιδανικά.
Ο Γιώργος Παπαδημητρίου είναι και θα παραμείνει πάντα στην σκέψη, τις καρδιές και στην δράση μας ο τέλειος πολίτης, ο τέλειος δάσκαλος, ο τέλειος φίλος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Από αναγνώστη/τρια του blog που ήθελε να μείνει ανώνυμος/η:
Η απώλεια είναι τεράστια και για τις περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Το WWF αποχαιρετά ένα φίλο
Αθήνα, 18/02/09: Με πολύ μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο και εξαιρετικό συνεργάτη Γιώργο Παπαδημητρίου, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Βουλευτή Επικρατείας. Ο απρόσμενος θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του περιβαλλοντικού δικαίου και στερεί από την περιβαλλοντική κοινωνία πολιτών έναν εξαιρετικό επιστήμονα με ξεκάθαρο όραμα για μια περιβαλλοντικά βιώσιμη δημόσια διοίκηση και πολιτική. Βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του.

Από www.wwf.gr

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...