Monday, September 03, 2007

Επείγουσα ανακοίνωση της WWF για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ

Aθήνα, 2-9-2007: Με αφορμή το γεγονός ότι ο υποψήφιος στην 6η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κουβέλης παρουσιάζεται στα ΜΜΕ ως «επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του WWF», η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς διευκρινίζει τα εξής:

1. Ο Σπύρος Κουβέλης συνεργάστηκε με το WWF Ελλάς πριν από 10 χρόνια (1992 μέχρι το 1997), ως επικεφαλής του τμήματος περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Έκτοτε, ο κ. Κουβέλης ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση και προφανώς δεν την εκπροσωπεί.

2. Το WWF Ελλάς δεν υποστηρίζει κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Ως μη κυβερνητική οργάνωση, το WWF Ελλάς θεωρεί την πολιτική αμεροληψία και ανεξαρτησία από κομματικούς σχηματισμούς αρχές απαράβατες, τις οποίες και έχει επιτυχώς διαφυλάξει στα 17 χρόνια δράσης του στον Ελληνικό χώρο.

3. Το WWF Ελλάς καλεί όλα τα κόμματα και τους υποψηφίους να σεβαστούν την πολιτική ανεξαρτησία του και να μην επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν προεκλογικά το όνομα και τη δράση του.

1 comment:

xryc agripnia said...

Δεν εχουν το Θεο τους,ρε γαμωτο.

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...