Saturday, April 27, 2019

Τρίτη, 30/4 καλεσμένος στην εκπομπή Αχ Εξουσία ο Δημήτρης Τσέκερης Θέμα: " Η Δανία και η Ενέργεια"

Tην Τρίτη, 30 Απριλίου2019 (8-9μμ) καλεσμένος στην εκπομπή Αχ Εξουσία είναι ο Δημήτρης  Τσέκερης (Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ (MEng), με εξειδίκευση στην Ενέργεια. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το Πολυτεχνείο της Δανίας στον τομέα της Ενέργειας, της Αειφορείας και της Εξοικονόμησης ενέργειας). Θέμα: " Η Δανία και η Ενέργεια"







Σας περιμένουμε, όπως πάντα, στον φιλόξενο διαδικτυακό ραδιοσταθμό IlioupolisOnAir




http://www.ilioupolisonline.gr/radio/index.html 





Ο Δημήτρης Τσέκερης είναι αριστούχος του 5ου Ενιαίου Λυκείου Ηλιούπολης και Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ (MEng), με εξειδίκευση στην Ενέργεια. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) από το Πολυτεχνείο της Δανίας (DTU) στον τομέα της Ενέργειας, της Αειφορείας και της Εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Savings).

Έχει εργαστεί στη Δανία σε διοικητικό επίπεδο (Project Governance) σε πολυεθνική εταιρία στον τομέα της βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικής μηχανικής (2014-2015), ενώ είναι και κάτοχος Πιστοποίησης Project Management (PRINCE2).

Έπειτα εργάστηκε στην Ελλάδα ως Σύμβουλος σε συμβουλευτική εταιρία (2016), ασχολούμενος κυρίως στους τομείς του Process Mapping & Diagnosis, Business Process Reengineering (Business Process Management) και του Performance Management για εταιρίες και οργανισμούς.

Από τον Ιανουάριο του 2017 εργάζεται ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ζητήματα που αφορούν την Ενεργειακή Αγορά, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Εξοικονόμηση ενέργειας και τις Ενεργειακές Κοινότητες.

Τα ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα, ενώ μιλάει άπταιστα Αγγλικά, καθώς επίσης και Γερμανικά και Δανικά σε καλό επίπεδο.

Διετέλεσε εκτελεστικό μέλος (Αντιπρόεδρος) του Δ.Σ. της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών (ADMIE HOLDING) το 2017. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. από τον Ιούνιο του 2018 έως τώρα.






No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...