Τι είναι και τι θέλει το Podemos Συζήτηση με τη Σαλόμε Ραμίρεζ και τον Κρίτωνα Ηλιόπουλο-Τετάρτη 2 Ιουλίου, ώρα 18.00, στα γραφεία της «Eποχής»

Τι είναι και τι θέλει το Podemos
Συζήτηση με τη Σαλόμε Ραμίρεζ και τον Κρίτωνα Ηλιόπουλο
Τετάρτη 2 Ιουλίου, ώρα 18.00, στα γραφεία της «Eποχής» (Βλαχάβα 11, 3ος όροφος, μετρό: Μοναστηράκι)
Το Podemos έχει προξενήσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της Αριστεράς, σε όλη την Ευρώπη. Τόσο για το πολιτικό περιεχόμενο όσων υποστηρίζει (ζητήματα δημοκρατίας, αναδιανομής, υπεράσπισης των  «κοινών», δικαιώματα μεταναστών, δημόσια υγεία και παιδεία), όσο και για τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες με τις οποίες συγκροτήθηκε και παίρνει αποφάσεις.
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Eλλάδα η Σαλόμε Ραμίρεζ, μέλος των Podemos, η οποία ήδη μίλησε στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ των Χανίων. Σκεφτήκαμε, μαζί με τον Κρίτωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος και θα μεταφράσει από τα ισπανικά, ότι μια καλή ευκαιρία να τη συναντήσουμε και να συζητήσουμε τις κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, για τα ζητήματα που συναντάμε και εμείς στην πολιτική μας δράση.
Δεν πρόκειται για εκδήλωση, αλλά για μια συζήτηση ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται. Θέλουμε να ρωτήσουμε, να ακούσουμε και να συζητήσουμε, χαλαρά και ουσιαστικά, για το Podemos. Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, ώρα 18.00, στα γραφεία της Εποχής.

Tην πρωτοβουλία, έπειτα από πρόταση του Κρίτωνα Ηλιόπουλου, είχαν τα "Ενθέματα" και η "Εποχή"

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.