Friday, July 05, 2013

Καλοκαιρινό πάρτυ των «Ενθεμάτων» της Αυγής σήμερα Παρασκευή 5 του Ιούλη το βράδυ

Καλοκαιρινό πάρτυ των «Ενθεμάτων» της Αυγής
στον κήπο των Αρχαιολόγων (Ερμού 134)
 σήμερα Παρασκευή 5 του Ιούλη το βράδυ

Φίλες και φίλοι, σας περιμένουμε απόψε, από τις 10.00 το βράδυ και μετά στο καλοκαιρινό πάρτυ των «Ενθεμάτων». Είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε (επί παντός του επιστητού, πολιτικού και μη), να χορέψουμε (μέχρι πρωίας) και να συναντηθούμε. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων του εντευκτηρίου των «Ενθεμάτων».
Στα πλατώ ο dj Disconnect.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει προαιρετική κάρτα ενίσχυσης (10 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποτό). Τιμοκατάλογος μπαρ: ποτά 4 ευρώ, μπύρα 1,5 ευρώ, κρασί 2 ευρώ.
Επίσης, η Φλώρα θα φροντίσει για «βρόμικα»  και άλλα τερψιλαρύγγια.
Τέλος, το επιτελείο των «Ενθεμάτων» εργάζεται πυρετωδώς, ώστε, περί ώρα 11.00 βραδινή, να παρουσιαστούν, με δραματοποιημένη μορφή, ερωταποκρίσεων, βασικοί άξονες του προγράμματος της Αριστεράς (με έμφαση σε ζητήματα φορολογικής πολιτικής).
Απόψε, Παρασκευή 5 Ιουλίου, από τις 10.00 μ.μ. στον καταπράσινο κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136), στο Θησείο.

Σας περιμένουμε!

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...