Thursday, September 25, 2008

Αντιρατσιστική συγκέντρωση στα Χανιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο και την Κυριακή, 27 & 28 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το 3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας. Το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης συμμετέχει στο Φεστιβάλ και καλεί όλους και όλες για να ακουστεί ένα δυνατό ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Επίσης σας καλεί στην Αντιρατσιστική συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη και ώρα 12:00 το μεσημέρι για να φωνάξουμε δυνατά όσα λέγονται σιγά, γιατί η φωνή μας πρέπει να γίνει δυνατή και να πάει παντού.
Ο κοινωνικός ρατσισμός χτυπάει την πόρτα όλων μας. Στις γυναίκες που είναι πάνω από 25 χρονών (γιατί οι περισσότερες αγγελίες για δουλειά ζητούν κοπέλες 20-25 χρονών), στους μετανάστες, στους ομοφυλόφιλους, στους αποφυλακισμένους, στους ναρκομανείς, στους ψυχικά πάσχοντες, στους άλλους, στους διαφορετικούς, …. Ας γίνει η παρουσία μας, ένα μήνυμα στην κρατική καταστολή και στον κοινωνικό αποκλεισμό, ότι «ακόμα και αν κόψουν όλα τα λουλούδια η Άνοιξη θα ‘ρθεί»

Χανιά 25-9-08
Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...