Friday, March 16, 2018

Τρίτη, 20/3 στην εκπομπή ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ Κατερίνα Κουτσογιαννάκη για την Πολιτική και την Κοινωνία της Ουγγαρίας.

Την Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 (8-9 μμ) στην εκπομπή ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ συζητούμε με την Κατερίνα Κουτσογιαννάκη (Υποψ. Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ) για την Πολιτική και την Κοινωνία της Ουγγαρίας.

Σας περιμένουμε, όπως πάντα, στον φιλόξενο διαδικτυακό ραδιοσταθμό IlioupolisOnAir


http://www.ilioupolisonline.gr/radio/index.html 





Η Κατερίνα Κουτσογιαννάκη γεννήθηκε στη Νάξο το 1970. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1995. Το 1998 έλαβε το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνικής Θεωρίας από το ομώνυμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μεταπτυχιακή Εργασία Ειδίκευσής της έχει τον τίτλο: Ταυτότητες και Τύπος. Η περίπτωση της ελληνικής μειονότητας στην Ουγγαρία (1950-1998). Το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 1997-1998, παράλληλα με την εκπόνηση της μεταπτυχιακής εργασίας, παρακολούθησε, ως υπότροφος του TEMPUS Structural Joint European Project, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εθνοτικών και Μειονοτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Eötvös Loránd (ELTE) της Βουδαπέστης, σε συνδιοργάνωση με την UNESCO. Το ακαδ. έτος 1998-99 παρακολούθησε ως υπότροφος του Central European University (CEU), το Nationalism Studies Program (M.A.) του οικείου Πανεπιστημίου, στο Κολλέγιο της Βουδαπέστης. Από τον Ιούνιο του 1999 είναι Υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής της είναι: Η Κοινότητα των Πολιτικών Προσφύγων από την Ελλάδα στην Ουγγαρία. Η περίπτωση του χωριού Ν. Μπελογιάννης. (1950-1999). Το ακαδ. έτος 2002-2003 ήταν υπότροφος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΣΩΚΡΑΤΗΣ/ERASMUS στο Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd (ELTE) της Βουδαπέστης, όπου, παράλληλα με τη διεξαγωγή μέρους της έρευνας για τη διδακτορική διατριβή της, παρακολούθησε τα σεμινάρια του Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής του οικείου Πανεπιστημίου.




Χορηγός: Μεζεδοπωλείο ΟΑΣΙΣ

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...