ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 Νοεμβρίου

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
Παρασκευή 14, Σάββατο 15,  Κυριακή 16 Νοεμβρίου
Παρασκευή και Σάββατο: ώρες 12.00-20.00
Κυριακή, ώρες:  12.00-16.00

Την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου τα «Ενθέματα» οργανώνουν μεγάλο παζάρι βιβλίων (και ολίγων περιοδικών) στο εντευκτήριόν τους, Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια (6ος όροφος). Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, Ιστορία, πολιτικά, κοινωνικές επιστήμες, λευκώματα,  βιβλία τέχνης, παλιές εκδόσεις (των δεκαετιών του 1950-1960), σε πολύ καλές τιμές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα νοίκια και άλλα λειτουργικά έξοδα του εντευκτηρίου.
Καθώς το παζάρι συμπίπτει με την περίοδο των καζανεμάτων --και λόγω της αδυναμίας λειτουργίας, για τεχνικούς λόγους, νάμπυκα εν τω χώρω του εντευκτηρίου-- καθ’ όλη τη διάρκεια των αγοραπωλησιών θα προσφέρεται εκλεκτή τσικουδιά Χανίων (και καφές Σάντος). Διότι, ως έλεγαν οι Λατίνοι, in vino veritas.
Σημείωση: Παρακαλούνται οι κ.κ. επισκέπτες, ενόψει της επικείμενης αριστερής κυβέρνησης, να μπαίνουν στον χώρο με το αριστερό, και να επιδιώκουν, ει δυνατόν, να κάνουν τις χειραψίες –αλλά και τον σταυρό τους, εάν και όσοι επιθυμούν–, με το αριστερό χέρι. Επίσης, μπορούν να σιγοτραγουδούν, σε πνεύμα κατάνυξης, «Αριστερά της Εδέμ ζούσε ένας τύπος μποέμ» και «Ιδού ο νυμφίος έρχεται με το αριστερό» (εναλλάξ). Οι κεντροαριστεροί ψάλτες θα παραμένουν στον νάρθηκα ψέλνοντας: "Ουδείς αγεωμέτρητος εν τω ναώ εισίτω"
Παρασκευή και Σάββατο, ώρες 12.00-20.00
Κυριακή, ώρες  12.00-16.00

Comments

Popular posts from this blog

Η Ιστορία στο Κόκκινο για το ομοφυλόφιλο κίνημα στη Μεταπολίτευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Για τα "115 Σωματεία"

Τρίτη 31/10 στην εκπομπή "ΑΧ ΕΞΟΥΣΙΑ" ο Χρήστος Τσιλώνης (Πρόεδρος ΣΣΕΜ) με θέμα Όψεις του Ασφαλιστικού Ζητήματος.