Sunday, July 31, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩ​Ν ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟ​Σ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩ​Ν ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟ​Σ

Σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και αυταρχισμού, με τον Καμίνη και τη δημοτική αστυνομία στο πλευρό των ειδικών δυνάμεων καταστολής και παρουσία εισαγγελέα για να φανεί η επιδρομή νομότυπη, στις 4 τη νύχτα, ώρα που λύνουν συνήθως μαφίες και συμμορίες τις διαφορές τους, η κυβέρνηση μαριονέτα της τρόικας και των αγορών και η δημοτική αρχή μαριονέτα της κυβέρνησης επιτέθηκαν βίαια κατά του Συντάγματος.
Στην Αθήνα της φτώχειας και της παρακμής, στην Αθήνα των σκουπιδιών, των χιλιάδων αποκλεισμένων ψυχών, των αστέγων, του τράφικιγκ και του παράνομου τζόγου στους δρόμους, στην Αθήνα των λουκέτων και των χιλιάδων στρατοπεδευμένων ράμπο των ΜΑΤ, που δεν διστάζουν να επιτίθενται ακόμη και σε τουρίστες, ο δήμαρχος και η κυβέρνηση έκριναν τους ειρηνικούς διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος ως την πιο ενοχλητική παρουσία στην πόλη. Δικαιολογημένη η προσφορά τους στο σύστημά τους που τρίζει, δικαιολογημένη όμως και η υποστήριξή μας στα θύματα της βίας τους. Δικαιολογημένη η οργή στις πλατείες και τους δρόμους. Αδικαιολόγητη και βλακώδης η εντύπωσή τους ότι ξεμπέρδεψαν.
Στο Σύνταγμα παραμένει η ψυχή της αγανακτισμένης κοινωνίας. Στο Σύνταγμα παραμένει ζωντανή η ελπίδα. Στο Σύνταγμα θα ξαναβρεθούμε χιλιάδες.
30/7/2011

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...