Friday, April 19, 2019

Τρίτη, 23/4 στην εκπομπή Αχ Εξουσία ο Μανώλης Πολυχρονίδης Θέμα: "Η ρητορική τέχνη σήμερα και οι μαθητικοί/ φοιτητικοί ρητορικοί αγώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Tην Τρίτη, 23 Απριλίου2019 (8-9μμ) καλεσμένος στην εκπομπή Αχ Εξουσία είναι ο Μανώλης Πολυχρονίδης (εκπαιδευτής ρητορικής τέχνης και πολιτικός επιστήμονας). Θέμα: "Η ρητορική τέχνη σήμερα και οι μαθητικοί/ φοιτητικοί ρητορικοί αγώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό."





Σας περιμένουμε, όπως πάντα, στον φιλόξενο διαδικτυακό ραδιοσταθμό IlioupolisOnAir



http://www.ilioupolisonline.gr/radio/index.html 





Ο Μανώλης Πολυχρονίδης είναι εκπαιδευτής ρητορικής τέχνης στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στο Μεταπτυχιακό Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προπονητής ρητορικών αγωνισμάτων σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει σπουδάσει πολιτική επιστήμη, οικονομικά και κοινωνιολογία και τα τελευταία 20 χρόνια έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και ως κριτής σε φοιτητικούς και μαθητικούς αγώνες ρητορικής τέχνης. Το αγαπημένο του ρητό είναι "Μίλα έτσι που να αγαπούν να σε ακούν, άκου με τρόπο που να αγαπούν να σου μιλούν".

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...